Zomeractie: Nu 3 maanden onbeperkt yoga voor €99,-

Start deze zomer met yoga!


Heb jij al een tijdje in je hoofd om met yoga te beginnen? Omdat je leniger wilt worden, meer rust in je hoofd wilt, of een fit en vitaal lichaam. Kies voor jezelf en start deze zomer met Yoga! We hebben nu een fantastisch aanbod. Meld je in juli 2019 aan en ontvang:


3 MAANDEN ONBEPERKT YOGALES VOOR MAAR € 99,- 
(NORMAAL € 210,- inclusief inschrijfgeld) 

 

Met dit abonnement kun je 3 maanden lang onbeperkt lessen volgen bij Yogadreams. We bieden meer dan 40 lessen per week aan en zijn 7 dagen per week open. Je bent niet gebonden aan een bepaalde les en hebt alle vrijheid.


We hebben lessen voor ieder niveau; van rustige lesvormen zoals stress relief, tot intensievere yogavormen zoals strong flow. Probeer het drie maanden uit en kom er achter wat bij je past. 

 

BESTEL NU

 

Het abonnement dient UITERLIJK 31 juli 2019 in te gaan.


Aanvullende voorwaarden zomeractie:

- Deze aanbieding kan eenmalig aangeschaft worden.
- Het abonnement stopt vanzelf na 3 maanden.
- Deze aanbieding geldt alleen voor mensen die nog geen maandelijks abonnement bij Yogadreams hebben.
- Deze aanbieding geldt eenmalig, mensen die gebruik gemaakt hebben van eerder zomeracties of winteracties zijn uitgesloten van deelname.
- Het is niet mogelijk de abonnementsperiode te pauzeren, te verlengen, dan wel op te schorten.
- Deze aanbieding is geldig van 1 juli t/m 31 juli 2019 en dient ook binnen deze periode in te gaan.
- Abonnementen waarbij een andere startdatum wordt ingevuld zullen door Yogadreams worden teruggezet naar een startdatum van uiterlijk 31 juli 2019.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -