Zomeractie: Nu 3 maanden onbeperkt yoga voor €99,-

Start deze zomer met yoga!


Heb jij al een tijdje in je hoofd om met yoga te beginnen? Omdat je flexibeler wil worden, meer rust in je hoofd wilt, of een fit en vitaal lichaam. Kies voor jezelf en start deze zomer met Yoga! We hebben nu een super goed aanbod. Meld je in juni of juli 2018 aan en ontvang:


3 MAANDEN ONBEPERKT YOGALES VOOR MAAR € 99,- 
(NORMAAL € 192,- inclusief inschrijfgeld) 

 

Met dit abonnement kun je 3 maanden lang onbeperkt lessen volgen bij Yogadreams. We bieden meer dan 40 lessen per week aan en zijn 7 dagen per week open. Je bent niet gebonden aan een bepaalde les en hebt alle vrijheid.


We hebben lessen voor ieder niveau; van rustige lesvormen zoals stress relief, tot intensievere yogavormen zoals strong flow. Probeer het drie maanden uit en kom er achter wat bij je past. 

 

bestel de winteractie

 

Het abonnement dient UITERLIJK 31 juli 2018 in te gaan.


Ben je al lid? Breng dan nu een nieuw lid aan, en krijg een yogamattas cadeau!

Bestaande leden van Yogadreams kunnen aanspraak maken op de tas door een e-mail te sturen naar info@yogadreams.nl met de namen van het bestaande lid en het nieuwe lid en beide e-mailadressen. Alleen het bestaande lid ontvangt de tas.

Aanvullende voorwaarden zomeractie:

- Deze aanbieding kan eenmalig aangeschaft worden.
- Het abonnement stopt vanzelf na 3 maanden.
- Deze aanbieding geldt alleen voor mensen die nog geen maandelijks abonnement bij Yogadreams hebben.
- Deze aanbieding geldt eenmalig, mensen die gebruik gemaakt hebben van de zomeractie 2017 of winteractie 2017-18 zijn uitgesloten van deelname.
- Het is niet mogelijk de abonnementsperiode te pauzeren, te verlengen, danwel op te schorten.
- Deze aanbieding is geldig van 1 juni t/m 31 juli 2018 en dient ook binnen deze periode in te gaan.
- Abonnementen waarbij een andere startdatum wordt ingevuld zullen door Yogadreams worden teruggezet naar een startdatum van uiterlijk 31 juli 2018.


Aanvullende voorwaarden yogatas actie

-Er wordt slechts 1 yogamattas verstrekt per bestaand lid.
-De Yogatas wordt alleen verstrekt aan het lid dat een nieuw lid aanbrengt, niet aan het nieuwe lid.
-Het aanbrengen van meerdere nieuwe leden, leidt niet tot verstrekking van meerdere yogatassen.
-De actie is geldig t/m 31 juli 2018, en alleen in combinatie met de zomeractie 2018.
-Er kan aanspraak gemaakt worden op de tas middels een email naar info@yogadreams.nl onder vermelding van de namen + e-mailadres van het bestaande en nieuwe lid.
-Er kan uiterlijk t/m 31 augustus 2018 aanspraak gemaakt worden op de tas. Tassen dienen voor deze datum opgehaald worden.
-Tassen worden uitgegeven zolang de voorraad strekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -