Media

Yogadreams parkeren

Parkeren

Gratis parkeren 

Op het kerkpleintje naast ons pand kun je gratis parkeren tijdens je yogales. De ruimte is zeer beperkt. Het is niet toegestaan om hier te parkeren als je geen les volgt. 

Op zo'n 10 minuten loopafstand van de studio kun je gratis parkeren: aan de overkant van de Zaan (Oostzijde) in de Rosmolenbuurt. Ook in de wijk achter het station (Westerwatering) kun je gratis parkeren.

Gratis/Betaald

Parkeren kan ook bij City Parking aan het water op de Westzijde (Westzijde 30, 1506 EE Zaandam), aan het eind van de Vinkenstraat links en meteen aan je rechterhand. Dit is betaald parkeren overdag tot 21.30 uur en op donderdagavond. Het is gratis na 18.00 uur op ma, di, woe en vrijdagavond en in het weekend op zondagochtend. Bij City Parking betaal je alleen contant (geen pin aanwezig).

Betaald parkeren 

In de Vinkenstraat kun je maximaal 2 uur (betaald) parkeren. Daarnaast kun je terecht in de Q-park garage Hermitage. 

En: gelukkig komt het zonnige seizoen er weer aan. Doe je lichaam, geest en de natuur een plezier en pak de fiets! Mindful fiets parkeren doe je in ons rek of bij onze buren van de Fietsfabriek. Het is niet toegestaan om je fiets tegen het hek van Yogadreams of de kerk te plaatsen. Dit beschadigt het hek.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -