Media

header

Erkend en geregistreerd door Internationale Yoga Alliance

Basis Yoga Docentenopleiding

Basis Yoga Docentenopleiding, het delen van yoga. 

(200 uur. Erkend en geregistreerd door de Internationale Yoga Alliance.)

Deze opleiding gaat 16 maart 2018 van start. Vol = vol (maximaal 20 deelnemers) dus bevestig jouw deelname en schrijf je nu in.

Begin bij de basis 
Yogadreams biedt een goed gefundeerde basis van de houdingen vanuit de ashtanga yoga en filosofie van de Sutra’s van Patanjali en Bhagavad Gitta, waarop je verder kunt bouwen en verdiepen. De verdieping begint bij jezelf, bekend worden met je eigen lichaam betekent ook dat je het lichaam van een ander makkelijker kan lezen en doorgronden. Ieder lichaam is waardevol en uniek en vraagt om de juiste aanpassingen in een les


Persoonlijke ontwikkeling 

Wat we erg belangrijk vinden en je graag bij begeleiden is jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven erin dat iedereen iets unieks te bieden heeft aan een ander en we willen graag bij jou eruit halen wat dat is. Wie ben jij, waar sta je voor en wat maakt het dat mensen juist bij jou lessen willen komen volgen.
De opleiding doe je ten eerste voor jezelf en je eigen ontwikkeling en daarna kun je zelf bepalen of je dit ook over wilt dragen als docent. I’ts up to you!


Wat heb ik nodig om een goede docent te worden?

Nieuwsgierigheid! Nieuwsgierig zijn naar yoga en naar de ontwikkeling van jezelf, durf de uitdaging aan te gaan op zowel het fysieke, mentale, emotionele en spirituele pad. Door jezelf te ontwikkelen kun je een ander laten groeien!


Het doel
Het doel hiervan is dat je op een creatieve, inspirerende en speelse manier je lessen kunt verzorgen en je leerlingen verbaal en non-verbaal kunt ondersteunen in het herkennen en ontwikkelen van hun eigen potentieel. Voor ons een van de belangrijkste elementen die een goede yogadocent kenmerkt.

 

Grootte van de groep

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk dus we werken met een maximaal aantal van 20 personen.

We beschikken tijdens de opleiding over een heerlijk ruime en lichte zaal, met eigen lounge en kleedruimte.


Kun je niet wachten om jouw plekje te reserveren?  Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Aansluitend hierop ontvang je van ons een aanbetalingsfactuur, als deze voldaan is, is je inschrijving definitief.

Als er nog vragen zijn kan je een mail te sturen naar Ingrid Groot: opleiding@yogadreams.nl 

Inschrijfformulier | Yogadreams Basis Yoga Docentenopleiding

  • Persoonsgegevens
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Yoga
  • Algemeen
  • Gezondheid
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons Logo
Het logo van Yogadreams, het Gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Myrna van Kemenade, “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de Ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kan je heerlijk ontspannen tijdens een les of een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een heel mooi  karakteristiek pand, een voormalig weeshuis. We hebben 4 fantastische lichte ruime studio's. 

Onze Missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

Het team van Yogadreams. 

  ‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je droom!’  - Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams –