Media

Helen Purperhart - kinderyoga

Kinderyoga bijscholing met Helen Purperhart

Kinderyoga bijscholing met Helen Purperhart

In deze vierdaagse kinderyoga bijscholing leer je hoe je op een speelse manier yoga kunt geven aan kinderen in de basisschoolleeftijd. 

Ben je in het bezit van een yogateacher certificaat, dan ontvang je na het afronden van deze bijscholing, het maken van een eindopdracht en volgen van een snuffelstage een Kinderyoga Certificaat. 

Het is ook mogelijk om zonder vooropleiding de bijscholing te volgen. Je ontvangt dan een bewijs van deelname. De bijscholing omvat onderstaande modules:


1. Kinderyoga technieken
2. Kinderyoga avonturen

Informatie

De kinderyoga bijscholing wordt gegeven door Helen Purperhart (www.kinderyoga.nl). Helen is bekend door haar grote inzet en vernieuwende manier om kinderyoga gestalte te geven. Zij schrijft er boeken over en kaarten die in de kinderyoga gebruikt kunnen worden. Vanuit haar persoonlijke visie en de ervaringen die zij heeft opgedaan op het gebied van innerlijk kindwerk, heeft Helen haar eigen methode ontwikkeld die mensen uitnodigt en stimuleert om het kind in zichzelf te (her)ontdekken en meer ruimte te geven, om zo meer zichzelf te durven zijn. Dit geeft zij ook graag door in haar opleidingen die zijn voor iedereen die op een speelse manier yogatechnieken wil leren toepassen. De beste manier om kinderen te onderwijzen, is vanuit het contact met je eigen innerlijk kind. Helen's missie is mensen te inspireren om op hun eigen wijze kinderyoga in de samenleving te brengen.

De les dagen voor deze 4 daagse bijscholing zijn:
Zondag 29 oktober
Zondag 5 november
Zondag 12 november
Zondag 19 november

Prijs: €495 voor 4 dagen
Tijd: 10.30 - 16.30 uur, incl. een pauze van een uur.
Voor lunch mag je zelf iets meenemen of je kan iets halen in van de nabiij gelegen tentjes. 

De studio is op loop afstand van het centrum. 
En ook op loopafstand van het station.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -