Media

Fout bij laden module Eén of meer van de modules op deze pagina kon niet geladen worden. Dit probleem kan van tijdelijke aard zijn. Probeer de pagina te verversen (in de meeste browsers kunt u dat doen door de toets F5 kort in te drukken). Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de beheerder van deze site.
header

Pré Basis Yoga docentenopleiding

Pré Basis Yoga Docentenopleiding

5-weekse cursus (Zonnegroeten en basistechnieken).

Voor wie?
Wil je uitzoeken of de docentenopleiding iets voor je is?
Wil je graag op een goede manier de Zonnegroeten in detail uitvoeren?
Ben je ervaren yogi die back to basic wil gaan?
Wil je de overgang maken van rustigere lessen naar de Asthanga/ Strongflow?

Docentenopleiding
Denk je er over om mee te doen met docenten opleiding? Dan is dit de uitgelezen kans om te onderzoeken of de opleiding geschikt voor je is. Na deze dag kan Myrna je een passend advies geven.

Gedegen basiskennis
Deze intensive is gericht op kennis maken met en verdieping van je yogabeoefening. We besteden in deze cursus veel tijd en aandacht aan de verschillende details van de zonnegroeten, de Bandha’s en Ujjayi-ademhaling. Er is uitgebreid ruimte om de techniek en alignment te (her)ontdekken en te verbeteren. Door de kracht van herhaling maak je je deze bewegingen eigen - net als bij fietsen - je lichaam herkent het, je hoofd gaat ‘uit’. Je zult merken dat de flow in je reguliere lessen zal verdiepen en je lichaam sterker zal worden.

De ervaren yogi
Als je al veel lessen volgt, is het ontzettend leerzaam en bijzonder om terug te gaan naar de basis en hierdoor je kennis te optimaliseren en nog meer te verdiepen. Als je veel yoga beoefent, heb je ook het (zelf)inzicht dat er soms routinematige bewegingen optreden, die mogelijk niet meer helemaal in overeenstemming zijn met wat bij jouw lichaam past, waardoor je misschien zelfs klachten krijgt. Deze cursus biedt je de mogelijkheid om bewust te worden van details, waardoor je kleine routines aan kunt passen en de zonnegroeten weer optimaal uit kunt voeren. Overgang van rustig naar actief
Geniet je helemaal van je yoga-beoefening in de Stress relief, Relax flow of Yin/ Yang en vind je het net wat te spannend om ook deel te nemen aan Asthanga Vinyassa/Strongflow lessen? Dan is dit een mooie kans om te ervaren dat je meer kunt dan je denkt!

Wie & waar?

De Pré Basis Yoga Opleiding wordt gegeven door Myrna van Kemenade en Marieke Hulst

Onderwerpen:
Theorie van Bandha’s en Ujjayi en Zonnegroet A
Techniek en Alignment van Zonnegroet A in combinatie met Bandha’s en Ujjayi
Techniek en Alignment Zonnegroet B
Zonnegroet B in combinatie met Bandha’s en Ujjayi
Belangrijkste basishoudingen uit: staand, balans en zittend

Wanneer:
5 weken op Dinsdag 19/ 26 juni en 3/ 10/ 17 juli 
Tijd: 18.45 uur - 201.5 uur

Incl. DVD Ochtend en avond en DVD Energie en ontspanning met lessen van Myrna van Kemenade 
Geplastificeerde hand-out Surya Namaskara A & B

 

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -