Media

Verdiepingstraining Backpath bij Yogadreams in Zaandam

Verdiepingstraining: Backpath Rug/nek/schouders (50 Hrs.)

UNIEK IN NEDERLAND - THE BACKPATH VERDIEPINGSTRAINING

Een onmisbare tool om meer ruimte en ontspanning te creëren in nek, schouder, rug en heupgebied. Deze training is voor iedereen met belangstelling voor dit gebied en wordt gegeven door de ontwikkelaar van de Backpath Marcel Remmé en yogadocent Jaap Spaans bij Yogadreams in Zaandam.Wat is een Backpath

De Backpath is een stevige schuimrubberen strip die tijdens lessen gebruikt kan worden bij nek-, schouder-, rug- en heupklachten.

 

Door op de Backpath te gaan liggen kun je ervaren hoe deze druk geeft op plaatsen van de wervelkolom waar deze uit balans is (te hol of te rond). De oefeningen met de Backpath corrigeren de stand van je schouders, je hele wervelkolom en je bekken. Hiermee herstelt je wervelkolom zich naar de natuurlijke houding (S-vorm) en zul je meer ruimte en bewegingsvrijheid ervaren.


 

Myrna: 

“Tijdens de backpathtraining rug/nek/schouders heb ik ervaren hoe de Backpath werkt, het werd helemaal warm tussen mijn schouderbladen en ik kon mijn schouders steeds meer ontspannen, terwijl ik met mijn wervelkolom op de Backpath lag”. 


 

De verdiepingstraining:

In deze 50 uurs verdiepingstraining leren Marcel Remmé en Jaap Spaans je met de Backpath te werken en hoe je deze in kunt zetten in je lessen zodat mensen meer ruimte en ontspanning gaan ervaren van de nek tot aan de heupen.

 

Onderwerpen

•toepassen van de backpatch 

•anatomie

•pranayama


Voor wie 
•Iedereen met interesse voor de Backpath (ervaring is niet nodig)

•Yoga / fitness docenten die verdieping wensen op nek/rug/schouder- en heupgebied.

 

Waar
Je bent van harte welkom bij Yogadreams in Zaandam (30 minuten van Amsterdam, Alkmaar en Haarlem), waar wij de beschikking hebben over een heerlijk ruime en lichte zaal, met eigen lounge en kleedruimte.

 

Deze training wordt momenteel niet aangeboden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en verdiepingstrainingen.

 

Wat anderen over deze training zeggen:

Hanneke van Vulpen: "Ik ben nu nog enthousiaster geworden over de backpath. Het werkt! Ik ben van plan de backpath (deels) te gaan gebruiken in les bij Happygoyoga."

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -

Text/HTML