Media

header

Algemeen | betalings- opleidingsvoorwaarden

Studieboeken (niet beperkt tot):

   

    YinYoga  principles & practice 

    - Paul Grilley (isbn 978-1935952701) - Bol.com

 

    Eventueel als extra in het nederlands: 

    Yin yoga Een soepeler lichaam zonder krachtsinspanning. Niet verplicht)

    - Stefanie Arend
Voor de 200u opleiding:


Anatomieboek - Volgt 


 

  Yoga als levenskunst     
 - B.K.S. Iyengar (isbn 9789401301770)     
 - oa verkrijgbaar bij bol.com 

   

 

    De Chakra Atlas 

     - Kalashatra Govinda (isbn 90-6378-432-5) 

      - oa verkrijgbaar bij Bol.com

 

 

 

Zeer aanbevolen:   The complet guide to YinYoga - Bernie Clark   - oa verkrijgbaar bij bol.com


Betaling

In een keer € 2.722,50 incl. Btw (€ 2.250,- ex btw)

Resterende bedrag € 2.222,50 uiterlijk 1 maand voor aanvang de opleiding.;
Betaling in 3 termijnen:
Totaal € 2.904,- incl. Btw (€ 2.400,- ex btw)

Aanbetaling van € 500,- door middel van ons betalingssysteem. 

Termijnbetaling 1: € 801,- voldaan uiterlijk 1 week voor het eerste opleidingsweekend.
Termijnbetaling 2: € 801,- voldaan uiterlijk voor het vierde opleidingsweekend.
Termijnbetaling 3: € 802,- voldaan uiterlijk voor het zesde opleidingsweekend.

Kies je voor termijnbetaling dan ontvang je van onze administratie verspreid over zes maanden drie betaallinks met bijbehorende deelfacturen om de termijnbedragen per ideal te betalen.

Beoordeling en certificering

Gedurende de opleiding krijg je per blok regelmatig opdrachten, leeswerk (soms met boekverslag) en leerwerk. Samen met collega-studenten zul je op basis van de opgedane kennis een yogales uitwerken en ten uitvoer brengen. 

Certificaat Docent

 
ontvang je nadat je de opleiding volledig hebt bijgewoond en de hoofddocenten hebben kunnen toetsen en ervaren dat je gereed bent om als docent te starten. 

 

200 uur certificaat Yoga Alliance

Met het 200 uurs certificaat wat je ontvangt nadat je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond, kun je je registreren voor een 200 Hrs. certificering bij de Internationale Yoga Alliance.

 

 

  

Opleidingsvoorwaarden:
Na aanbetaling ben je volledig lesgeld verschuldigd, ook als je de opleiding voortijdig afbreekt of uitstelt. Dit geldt ook voor eventueel nog verschuldigde termijnbedragen. Bij annulering na aanvang van de opleiding wordt lesgeld niet geretourneerd. Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat Yogadreams de inschrijving aan de student heeft bevestigd. Binnen die termijn kan de student de studieovereenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden.

Je inschrijving is compleet als je:
- Het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld en ondertekend, waarmee je ook laat weten dat je in goede gezondheid verkeert voor deelname aan de docentenopleiding.
- De aanbetaling van €500 hebt gedaan voor de 200-urige opleiding, ofwel het volledige modulebedrag hebt betaald.

 

Overeenkomst:

Door een inschrijving voor de Yogadreams docentenopleiding ga je een studieovereenkomst aan voor de duur van de opleiding zoals vermeld in de opleidingsinformatie en verklaar je je akkoord met de voorwaarden. Je blijft te allen tijde zelf aansprakelijk voor nakoming van je betalingsverplichting inzake opleidingsbedrag en overige kosten. Yogadreams behoudt zich het recht voor om wijzigingen in het studieprogramma door te voeren.
Realiseer je voor aanvang van een yoga docentenopleiding dat in het algemeen activiteiten een bepaald risico op blessures met zich mee kunnen brengen.
Deelname aan de docentenopleiding is te allen tijde op eigen risico.

Yogadreams en haar docenten zijn niet verantwoordelijk voor enigerlei schade of lichamelijk letsel opgelopen voor, tijdens of na de docentenopleiding. Je wordt geacht lichamelijk in goede conditie te zijn en de docenten voor aanvang van de opleiding op de hoogte te brengen in geval van lichamelijke blessures, ziektes of lichamelijke afwijkingen.

Ondergetekende aanvaardt ook de volledige verantwoordelijkheid voor enige schade die voort zou kunnen vloeien uit het gebruik van de ruimte waarin de lessen gegeven worden. Yogadreams is niet verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van persoonlijke eigendommen voor, tijdens of na de docentenopleiding.

(Digitaal) Ondergetekende (door middel van aanbetaling van €500 te voldoen) gaat ermee akkoord dat in geen geval de plicht zal vervallen om verschuldigde cursusgelden te betalen en dat reeds betaalde gelden niet gerestitueerd zullen worden.

 

Betaling van het lesgeld dient te worden voldaan zoals aangegeven.

 

Annuleringskosten:
- Kosten bij annulering tot twee maanden voor aanvang van de Docentenopleiding: €100
- Kosten bij annulering tot een maand voor aanvang van de Docentenopleiding: €500 (de aanbetaling)
- Kosten bij annulering vanaf een maand voor aanvang van de Docentenopleiding: 50% van het lesgeld
- Kosten bij annulering na aanvangsdatum van de Docentenopleiding: 100% van het lesgeld

Aanvullende betalingsvoorwaarden:

Uitsluitend van toepassing op de 200-urige opleiding

Na ontvangst van het inschrijfformulier en de aanbetaling (€500)  ontvang je van Yogadreams een bevestigingsmailtje van jouw inschrijving en betaling. Het resterende bedrag van €2222,50 (inclusief BTW) dient uiterlijk voor 1 oktober 2017 voldaan te zijn. Je kunt dit bedrag in twee termijnen betalen in overleg met de Yogadreams ledenadministratie en voldoen via ideal betalingen.  

Uitsluitend van toepassing in het geval van deelname aan losse modules

Losse modules worden in 1x betaald. 

Indien er betaald is voor module 1 ‘Licht op yoga’ en je besluit de volledige 200-urige opleiding te volgend, betaal je een totaalbedrag van €2250 (excl. 21% BTW) voor de 200 uur. Het resterende bedrag van €1625 (exclusief 21% BTW) dient vervolgens in twee termijnen te worden voldaan. Je ontvangt hiervoor twee betaallinks via de Yogadreams ledenadministratie.

 

Let op! Op de Yogadreams docentenopleidingen zijn de aanvullende algemene voorwaarden van toepassing.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -