Media

Verdiepingstrainingen Yogadreams gecertificeerd RYS 200 Basisyoga en Yinyoga bij Yoga Alliance

Certificering

Yogadreams Opleidingen

Yogadreams heeft twee mooie docentenopleidingen waarmee je 

als geregistreerd yogadocent je passie kunt delen:

 

de BASISYOGA DOCENTENOPLEIDING (200 UUR)                              

en de YIN YOGA DOCENTENOPLEIDING (200 UUR)

 

 

Met het 200 uurs certificaat wat je ontvangt nadat je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond, kun je je registreren voor een 200 Hrs. certificering bij de Internationale Yoga Alliance.

 

Die certificering betekent dat aangesloten personen en organisaties zijn opgeleid volgens de hoogste normen. Die hoge kwaliteit en professionaliteit zie je terug in onze lessen en opleidingen.

 

Verdiepingstrainingen

De verdiepingstrainingen van Yogadreams zijn een waardevolle aanvulling op het docentschap en zeker ook een aanrader voor de yogi die zich wil verdiepen.

Bij deelname aan het aantal uren en het geslaagd afronden van de (huiswerk)opdracht(en), zoals aangegeven door de docent, ontvang je een certificaat van deelname van Yogadreams.

 

Heb je hier vragen over, dan kun je een e-mail sturen naar opleiding@yogadreams.nl.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -