Media

Opleidingen

GRATIS GIDS: Vind de Yogaopleiding die bij jou past

gids: vind je yogaopleiding

Als je overweegt een yoga docentenopleiding te gaan volgen, kun je zoveel opleidingen tegenkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe kies je de juiste opleiding?

Om je hierbij te helpen hebben we de gratis gids "Vind je Yogaopleiding die bij je past" geschreven. Hierin staan belangrijke vragen die je de weg kunnen wijzen naar de juiste opleiding voor jou en je kunnen helpen om een goed gefundeerde beslissing te nemen.

We helpen je antwoord te vinden op vragen zoals:

-Wat verwacht ik van de opleiding?

-Welke yogavorm spreekt mij aan?

-Bij welke docenten kan ik het beste een opleiding doen?

-Heb ik voldoende ervaring om aan een yogaopleiding te beginnen?

-Hoe bepaal ik welke opleiding het beste bij mij past?

-Hoe zit het met de verschillende accreditaties en aantal uren van opleidingen?

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief over opleidingen en ontvang de gratis gids 'Vind de yogaopleiding die bij je past'. We informeren je dan ongeveer 1x  per maand over onze opleidingen, open dagen en ander nieuws rondom de opleidingen en verdiepingstrainingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.


 

 

GRATIS GIDS: Vind de Yogaopleiding die bij jou past

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -