Media

header

Studio

Tijdens een reis door Thailand kwam Myrna, oprichtster van Yogadreams, in aanraking met Ashtanga yoga en deze ervaring groeide uit tot een passie die zij met zoveel mogelijk mensen wilde delen.

Die droom kwam uit op 16 juli 2007, toen Yogadreams voor het eerst haar deuren opende. Alle mensen die tot nu toe over de drempel bij Yogadreams zijn gekomen, hebben bijgedragen aan de groei van de studio naar inmiddels drie mooie yogaruimtes in het voormalig weeshuis aan de Vinkenstraat 36a in Zaandam. Het huidige team van Yogadreams bestaat uit mensen die stuk voor stuk deze passie delen en hun persoonlijkheden en kwaliteiten dragen bij aan het uitgebreide aanbod wat Yogadreams te bieden heeft.

Ieder mens is uniek en zo ook onze docenten! Op hun beurt leveren zij hun unieke bijdrage en specialiteit, waardoor je bij Yogadreams een ruime keuze uit lesvormen vindt met balans tussen kracht en ontspanning.

Ervaar ook wat yoga voor jou kan doen in onze warme, veilige en gezellige studio en zet de eerste stap naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven!

We wensen je heel veel plezier!

Namaste,

Het team van Yogadreams

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -