Media

header

Gun jezelf zeven weken met BMR

BMR helpt je in 7 weken om de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken.

BMR is een methode die je helpt de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken (93% positief resultaat). Hiermee komt hernieuwde levensenergie, levenskracht en levensvreugde binnen je bereik, waarmee je jouw doelen kunt waarmaken, jouw eigen pad kunt bewandelen en kunt genieten van het leven. 

Hans de Waard, geboren HSP’er (hoog sensitief persoon) heeft deze methode ontwikkeld vanuit zijn eigen levenservaring en medische achtergrond.

Waarbij helpt BMR?

•Stress, spanning en onrustgevoelens 
•Veel fysieke en psychische klachten 
•Negatief denken en piekeren 
•Angsten 
•Gebrek aan zelfvertrouwen 
•Verslavingsgedrag 
•Kinderen met gedragsproblemen 
•Paniekaanvallen 
•Traumaverwerking 
•Vermoeidheid  
•Gevoel vast te zitten 
•Burn-Out 
•Somberheid

NB: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.


Body Mind Release (BMR)

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale problemen ervaren. Een deel hiervan is van tijdelijke aard en verdwijnen vanzelf. Bij een serieuze hulpvraag blijken reguliere behandelingen en therapieën niet altijd voldoende te ondersteunen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons 'anders' om te gaan met… De oorzaak wordt vaak onvoldoende aangepakt. 

Wat dan wel? Wist je dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaak wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten?  Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

 

Ballast bepaalt hoe je je voelt, denkt en handelt.

De ballast die we bij ons dragen, bepaalt voor 95% hoe we ons voelen, denken, gedragen, handelen, in het leven staat. Verkrampte gevoelens bepalen direct de MATE VAN STRESS en spanning die je ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen BEPALEN de KEUZES en OF IETS WEL of NIET LUKT in je leven. Het is onze ballast die de bril kleurt waarmee we naar onszelf, een ander en naar het leven kijken. 

Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton, bepaalt ballast welke (erfelijke) ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen. Hoe je aan je ballast komt lees je hier. Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun je zomaar VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen.


​Jouw ballast in kaart gebracht. 

Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van alle levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze kunnen we zien waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en ook hoe deze jouw voelen, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Ik kan dit gericht voor je uittesten. ​

Zelf ballast leren loslaten en positieve gevoelens terughalen. 

Met BMR leer je hoe je deze ballast ZELSTANDIG en effectief kunt LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN. Ik ga niet met je praten over
problemen, leer je niet omgaan mét en we gaan niet op zoek naar de oorzaak buiten jouzelf. BMR is gericht op zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.


Wat gaan we doen?
Binnen de BMR methode heeft Hans de Waard (Founder van de BMR methode) de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart gebracht. Dit (werk)schema krijg je mee naar huis. Vervolgens leer ik jou de BMR methode om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en positieve gevoelens weer ruimte te geven.
Je gaat tweemaal daags, gedurende vijftien minuten, aan de slag met het gericht loslaten van ballast en terughalen van je positieve gevoelens. Je zult merken dat dit prima te doen is. Je inspanningen zullen beloond worden; het lichaam geeft vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijs; het loslaatproces kost even tijd.

Wekelijks bespreken we je ervaringen en krijg je uitgelegd wat je de aankomende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject kun je meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen gaan ervaren. Je voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.


In je kracht
Na dit traject sta je in je eigen kracht. Een groot deel van je ballast ben je definitief kwijt. Vergelijkbaar met een kind dat net staat, mag je de balans vinden om in vertrouwen jouw levenspad te lopen. Je kunt dit dan helemaal zelf. Na dit traject weet je hoe je jezelf met de BMR methode blijvend kunt ondersteunen.

 


Investering & locatie

Investering: € 620,- ex. btw voor een traject van 6 sessies en één follow-up sessie. (inclusief materiaal)

De sessies worden gegeven door BMR-therapeut Myrna van Kemenade en vinden plaats aan de Vinkenstraat 36A in Zaandam.

​Ben je zzp'er, dan kun je dit aftrekken als coaching of stressmanagement.


Soulfeeding 

Bankrek.nr NL62INGB0008272519    KvK 34370934    BTWnr. NL147952967B02

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -