Media

header

BMR Coaching

Body Mind Release Consult

Fijn dat je meer wilt lezen over het BMR traject wat Myrna je kan bieden. Een individueel Body Mind Release traject duurt zes weken en bestaat uit zes persoonlijke sessies of consulten. Deze variëren van een half uur tot één uur. In een Body Mind Release consult begeleidt Myrna van Kemenade als BMR therapeut je in het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten.Tijdens de eerste sessie bespreken wij kort waar jij last van hebt. Wij gaan daarbij niet op zoek naar de vermeende oorzaak, praten over problemen lost namelijk niets op, anders was iedereen inmiddels wel klachtenvrij. toch? Ook de verwachtingen van dit traject worden besproken en zijn duidelijk. De klachten moeten snel minder worden. Myrna geeft je vervolgens inzicht over de innerlijke oorzaak van de klachten en legt je de BMR methode uit.

 

Zelf Leren Loslaten

Binnen de BMR methode heeft Hans de Waard de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart gebracht. Dit (werk)schema krijg jij mee naar huis. Vervolgens leert Myrna jou de BMR methode om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en om positieve gevoelens weer terug te halen.

 

Hier ga jij tweemaal daags gedurende vijftien minuten aan de slag met het gericht loslaten van ballast en eventueel terughalen van jouw positieve gevoelens. Je zult merken dat dit prima te doen is. De beloning voor jouw inspanningen is er ook naar. Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft.

Wekelijks worden de vorderingen besproken en krijg jij nieuw 'huiswerk'. Na elke sessie weet je wat jij de komende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject voel jij je als het goed is echt al een stuk beter. Je ervaart dan - afhankelijk van jouw initiële klachten - steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Jij voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.

 

In je Kracht

Na dit traject STA jij letterlijk in jouw eigen kracht. Een groot deel van jouw ballast ben je dan definitief kwijt. Vergelijkbaar met een kind dat net staat, heb jij dan nog een weg te gaan. Jij moet jouw balans nog vinden om vervolgens met vertrouwen jouw levenspad te lopen. Je kunt dit dan zelf! Gelukkig kun je niet terugvallen. Na dit traject weet je hoe jij jezelf met deze BMR methode daarin blijvend kunt ondersteunen.

Het komt goed. Maar dan moet je er wel komen. Daarom gun jezelf die zes weken om jouw Body en Mind goed op te schonen en jezelf weer op te bouwen. Na deze zes weken kun jij jezelf blijvend positief ondersteunen met deze methode.

 

Investering: 525,- ex btw (635,25 incl.btw)

Ben je zzp'er dan kun je dit aftrekken als coaching of stressmanagement.

Vraag jouw BMR traject aan via: myrna@yogadreams.nl

 

Hier vind je meer informatie over deze unieke methode.

De sessies vinden plaats bij Yogadreams, 

Vinkenstraat 36A in Zaandam.

BTW nr. : 14.79.52.967 B01 

KvK nr. : 00708151 

Bank nr. Soulfeeding NL62 INGB 0008 2725 19


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -