Media

header

Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga, kies voor een ontspannen en productieve werksfeer.
Steeds meer organisaties integreren yoga (en meditatie) in hun bedrijf en krijgen daardoor gezondere en productievere medewerkers. Hoe dit kan? Door het regelmatig beoefenen van yoga krijgen mensen een fitter, soepeler en krachtiger lichaam, meer energie en een ontspannen geest.
Modern wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat we door het beoefenen van yoga spanning en stress verminderen, de gelukshormonen serotonine en endorfine verhogen, de hersencapaciteit vergroten en meer focus krijgen.

Wat kan Yoga voor uw bedrijf betekenen?

Redenen om te investeren in yoga:
• Werknemers voelen zich beter en daardoor zijn ze productiever.
• Minder ziekteverzuim.
• Stress preventie.
• Betere onderlinge communicatie.
• Hogere weerbaarheid tegen kritiek en verandering.
• Voorkomt/reduceert RSI klachten.

Referenties:
Yogadreams heeft al vele trainingen mogen verzorgen voor bedrijven als Unilever, Nike, Capilux, Nutricia, Aegon, SVB, Rabobank, De Koffiezaak en ABB.

Referentie van Pascal Voorvelt Rabobank manager Bestuur en Coöperatie,
“Yoga als managementinstrument. Als Rabobank hebben wij, directie en management, kennis…“

Referentie van De Koffiezaak
“Als werkgever van De Koffiezaak zoek ik jaarlijks een inspirerende omgeving om mijn Baristateam (20 jongedames) aan teambuilding te laten werken, waarbij…“

Wat kan Yogadreams voor uw bedrijf doen?

1. Een eenmalige yoga workshop.

2. Yoga Introductietraining.
Een 1 daagse training waarin uw medewerkers de basisbeginselen van yoga leren met eenvoudig uit te oefenen technieken en oefeningen. De training kan plaatsvinden bij u op locatie of in de studio van Yogadreams. Bij aanschaf van deze Introductietraining krijgt u korting op de yoga abonnementen voor uw medewerkers.

De training bestaat uit:
• Welke technieken, oefeningen en houdingen zijn er
• Aanleren van basishoudingen.
• Yoga integreren op de werkvloer.
• Een e-mail met oefeningen voor 2 weken, inclusief audio (downloaden), duur: 2,5 uur.

3. Yoga binnen uw bedrijf
Een docent van Yogadreams komt wekelijks naar uw bedrijf om uw werknemers les te geven. De les bestaat uit makkelijk uit te voeren bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Deze oefeningen kunnen ze zelf thuis of op het werk uitvoeren, zodat ze de rust en creativiteit behouden. Deze lessen kunnen gevolgd worden in (werk)kleding.

4. Abonnement Yogadreams
Een yoga abonnement voor uw medewerkers. Yogadreams is 7 dagen per week geopend en biedt 30 lessen per week, van rustige en mindfull lessen tot dynamische lessen. Voor ieder type persoon en lichaam is er een geschikte yogales. Medewerkers zitten niet vast aan een dag of tijd, dus kunnen hun agenda flexibel indelen. De lessen kunnen gevolgd worden in de yogastudio op de Vinkenstraat 36A in Zaandam. Bij aanschaf van de Yoga Introductietraining krijgt u korting op de yoga abonnementen voor uw medewerkers.

5. Combinatie Introductie training, Yoga binnen uw bedrijf & Abonnementen Yogadreams
Met deze combinatie heeft u de optimale werking van yoga en meditatie voor uw medewerkers. We starten met een uitgebreide intensieve basistraining en gerichte oefeningen om thuis en tijdens het werk te doen. Daarnaast krijgen de medewerkers een yoga abonnement zodat zij regelmatig yogalessen in de studio kunnen volgen of er komt wekelijks een docent bij u op de werkvloer waar we persoonlijke en gerichte begeleiding en technieken aanleren die thuis en op de werkvloer kunnen worden toegepast.

Neem contact met ons op!
Op basis van een persoonlijk gesprek wordt in overleg het juiste pakket samengesteld. Prijzen en persoonlijk gesprek op aanvraag via: info@yogadreams.nl.
Bedrijfsyoga wordt geleid door de hiervoor opgeleide docenten en Myrna van Kemenade, Life Coach, eigenaar en yogadocent van Yogadreams.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -