Media

Revive-met-Erik_massages-op-maat

Masseur ‘Revive with Erik’ nu onder 1 dak met Yogadreams!

“Als je de krachten van lichaam en geest weet te bundelen, ontstaat er een stevig huis, een plek waar je rust en ruimte ervaart, een fundament voor je leven.”
Erik-Jan Stam, eigenaar en masseur bij Revive with Erik.


Gun jezelf energie met een massage op maat.

•Ontspanningsmassage
•Deep aware relax massage
•Klacht gericht
•Diepe weefsel technieken
•Shiatsu & Reiki
•Prive yoga
•Ademhaling

Erik- Jan Stam over Revive with Erik: 


“Mijn leven heeft vaak op zijn kop gestaan waarbij ik zowel mijn lichaam als geest voelde protesteren. Afwisselend sportte ik intensief en volgde ik uren therapie. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en in een leidinggevende functie als salesmanager, kende ik veel gepieker en weinig rust. In 2016 kreeg ik een nekhernia, een overdosis stress lag daar deels aan ten grondslag. Hoog tijd om het roer om te gooien.

Om de ruis uit mijn hoofd weg te laten vloeien, bleek rust het beste medicijn. Ik vond deze rust in Yin Yoga, tijdens massages, gesprekken, sport en ademhalingsoefeningen. Ik leerde weer dichter bij mijn gevoel te komen en open te staan voor het leven. De liefde kwam op mijn pad en samen hebben wij een uitdagende reis gemaakt, zowel fysiek als mentaal.

Nu is het tijd om al mijn kennis en ervaring te bundelen in de massages die ik geef en deze te delen met wie dit ontvangen wil. Voel je welkom!”  

Erik-Jan Stam - masseur bij Revive with ErikReserveer nu je plek.


of bel 06 300 90 579


Je vindt Revive with Erik op de 2e etage van Yogadreams Zaandam.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -