Over Yogadreams

Yogadreams is opgericht op 16 juli 2007.

De studio is ontstaan vanuit een passie voor yoga en deze te willen delen met zoveel mogelijk mensen. Waarom? Simpelweg omdat het helpt!

Door yoga verminder je stress en creëer je rust in je hoofd en in je lichaam. Dit leidt tot een gezond en gelukkig leven.

Ik ben onze docenten en alle mensen die yoga bij ons komen volgen of hebben gevolgd erg dankbaar. Voor jullie vertrouwen, het delen van ervaringen en gedachtes. Door jullie inspiratie, energie en ideeën kunnen wij nog meer tegemoet komen aan ieders wensen.

De visie van Yogadreams is vele mensen te laten voelen wat yoga betekent en wat het voor je kan doen. 16 Jaar geleden is dit mooie yogapad voor mij begonnen met de opleiding Ashtanga/Poweryoga en inmiddels heb ik me verder ontwikkeld in Vinyasa, Stress-relief, Meditatie en Coaching.


Binnen 11 jaar is het team uitgegroeid tot een groep goede en fijne docenten, die allemaal hun eigen persoonlijkheid en stijl hebben. Dit is ook de kracht van Yogadreams: je kunt verschillende soorten yoga beoefenen gegeven door verschillende docenten en wanneer je maar wilt. Je zit dus niet vast aan een dag of tijd!


Onze lessen bieden een goede afwisseling tussen kracht en ontspanning en je voelt dat je lichaam zowel sterker als soepeler wordt. Door de juiste sfeer te creëren in de studio met warmte, veiligheid en gezelligheid hopen we dat iedereen die hier komt zich prettig voelt en een eerste stap maakt naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven!

En vooral ook………..plezier te laten voelen!

Namaste,


En het hele team van Yogadreams

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -