Media

spanje

Retraite week in de Spaanse Alpujarras - Geluk vanuit Rust, Ruimte en de Natuur

Welkom! 

In de Zuid Spaanse Alpujarras vind je een bijzondere combinatie van rauwe verfijndheid waarin je oprecht, in alle rust en ruimte en vooral heel bewust het pad van geluk kunt komen verkennen. Kom je ook een week lang genieten van de bijzondere energie in dit prachtige authentieke gebied in Zuid Spanje?

 

Voor welke vraagstukken wil jij de tijd nemen? Waar wil jij stil bij staan en energie naar laten stromen? 

Welke vormen van emoties en gedachten komen er los en wat vraagt er fysiek aandacht? 

 

Deze retraite op de unieke locatie ‘Hidden Paradise’ is er om echt stil te staan bij jezelf, 

wat beweegt me in het leven, wat maakt me gelukkig, waar is stilte, welk doel heeft het leven voor mij? 

 

Deze week gaat helemaal over jou en het verkennen van jouw verborgen paradijs!

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!


Myrna & Ingrid

 Wanneer

Maandag 7 mei t/m zondag 13 mei 2018

Maandag 7 mei aanvang 19.00 uur met diner t/m 

Zondag 13 mei met een afsluitende brunch.


Prijs

€ 897,00      voor een gedeelde kamer

€ 1.022,00   voor een eenpersoonskamer

 


 

Inclusief

 • Transfer (1,5 uur op gezette tijden*) van en naar het vliegveld in Malaga
 • Wandeling met gids
 • Workshop Dogma Detox
 • 9 yoga sessie van 1,5 à 2 uur
 • Diverse verassende inspirerende workshops
 • Alle lessen en workshops worden in het Nederlands gegeven door Myrna van Kemenade, Ingrid Groot en gastdocent(en).
 • Yogamaterialen zijn aanwezig in de magnifieke Yoga Shala.
 • Op maandag, dinsdag t/m zaterdag 3 maaltijden, zondag ontbijt/brunch
 • Fruit en thee en vers water
 • Vrij gebruik van zwembad en sauna

*Prijs is exclusief vliegticket. Wij kijken ook welke vluchten (excl.) straks het beste zijn om te boeken, we houden je op de hoogte. Zodat we dan ook de tijden voor de transfer kunnen bepalen.

 

Locatie

Hidden Paradise ligt verscholen in de bergen van de Spaanse Alpujarras. Ons programma vindt plaats in en rondom dit retreatcentrum.

 

Het hele centrum is zelfvoorzienend; alle energie wordt op natuurlijke wijze opgewekt. Verder is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke locale materialen bij het verbouwen van dit centrum, wat het een rustieke en unieke uitstraling geeft.

Ieder kamer heeft zijn eigen karakter en de hele plek ademt liefde voor rust, ruimte en natuur uit, een overweldigende combinatie van creatie tussen mens en natuur.

 

Maaltijden (dieetwensen graag doorgeven) 

Alle maaltijden worden gemaakt van locale (biologische) producten. 

Vegetarisch, gezond en dagelijks met verse ingrediënten bereid en geserveerd in haar natuurlijke pracht.

 

Detoxen

In deze week staat het detoxen van de digitale wereld en onze gebruikelijke gewoontes centraal. Het centrum is alcoholvrij wat wij graag respecteren. Je mobiele telefoon mag mee, deze zullen we soms collecteren en liefdevol verzorgen. Communicatie met het thuisfront is mogelijk, maar mogelijk iets minder omdat we vanuit stilte en werkelijk voelen aan de slag gaan.

 

Een gemiddelde dag ziet er ongeveer zo uit

Yoga sessie in de ochtend

Ontbijt

Workshop of vrije tijd

Lunch

Workshop of vrije tijd

Yoga

Diner

Eventueel avondprogramma 

In de vrije uren kun je o.a. kiezen voor een heerlijk massage, niet bij de prijs inbegrepen. We raden je hiervoor aan wat contant geld mee te nemen. 

Een wandeling door de bergen staat ook op het programma (incl. in prijs), neem hiervoor stevige dichte schoenen mee. 

En natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen op een zonnebed. 

 

Paklijst (niet volledig):

Yogakleding * Tandenborstel * Toiletartikelen * Stevige dichte schoenen * Slippers * Zwemkleding * Warme kleding (in de bergen kan het koud zijn!) * Humor * Liefde * Vertrouwen

 

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Myrna & Ingrid

 

 

Aanmelden en betaling voor een gedeelde kamer: klik hier

Aanmelden en betaling voor een eenpersoonskamer: klik hier

Via bovenstaande links voldoe je de aanbetaling voor de retraite, wij nemen contact met je op voor het restant bedrag. Dit bedrag dient uiterlijk een maand voor aanvang van de retraite voldaan te zijn.

 

 

 

 

 

Aanvullende Algemene voorwaarden 

 

18 Yoga Retraites

 

18.1 Totstandkoming en inhoud overeenkomst

18.1.1 Het aanbod van Yogadreams is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping vanwege fouten in de berekening van de deelneemsom of van andere fouten is toegestaan. 

18.1.2 Door aanvaarding van de deelnemer van het aanbod, inclusief de daarbij behorende voorwaarden van Yogadreams komt een overeenkomst tot stand waarop de vermelde voorwaarden van toepassing zijn. De deelnemer ontvangt na de totstandkoming van de overeenkomst een elektronische bevestiging van de gesloten overeenkomst (boeking).

18.1.3 Yogadreams is gerechtigd, zonder opgaaf van redenen, een boeking te weigeren of een deelnemers tijdens een retreat van deelname uit te sluiten wegens bijvoorbeeld wangedrag of andere negatieve gedragingen die het genot van andere deelnemers of begeleiders benadelen.

18.1.4 Voor zover Yogadreams namens de deelnemer in het kader van de uitvoering van de opdracht verplichtingen tegenover derden, in het bijzonder dienstverleners, is aangegaan, is de deelnemer daaraan gebonden.

18.1.5 Aan bedragen of andere informatie op de website, foldermateriaal, de (opdracht)bevestiging en andere uitingen van Yogadreams kunnen geen rechten worden ontleend door de deelnemer. De deelenmer dient zelf de verstrekte informatie op de (opdracht)bevestiging te controleren.

18.1.6 Kennelijke fouten of vergissingen in het retraite aanbod binden Yogadreams niet. Dergelijke fouten en vergissingen zijn fouten en vergissingen die, vanuit het perspectief van de gemiddelde deelnemer op het eerste gezicht als zodanig kenbaar zijn of zouden moeten zijn.

18.1.7 De deelnemer dient bij het boeken c.q. sluiten van de overeenkomst met Yogadreams en de dienstverlener(s), alle voor de boeking relevante gegevens van de deelnemer en eventuele mededeelnemers te verstrekken. Bij onvolledige of onjuiste informatieverstrekking door de deelnemer is Yogadreams niet aansprakelijk voor de gevolgen en schade daarvan. Alle daaruit voortvloeiende kosten komen voor rekening van de deelnemer. 

18.1.7.1 Als het over persoonlijke gegevens gaat, werkt Yogadreams conform de algemeen geldende norm in Nederland en vereist daarom de verstrekking van persoonlijke gegevens die voor de uitvoering van de activiteiten van belang kunnen zijn. Deze bepaling betreft niet alleen een geestelijke of lichamelijke handicap doch ook andere hoedanigheden die voor de uitvoering van de activiteiten voor de deelnemer zelf of voor de groep van belang zijn.

18.1.8 Deelnemers aan een retraite van Yogadreams dienen te beschikken over een goede gezondheid, fysiek en mentaal, en conditie. Indien u als reiziger twijfelt of een activiteit voor u geschikt is, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen. Indien u zich hier niet aan houdt, kan worden overgegaan tot uitsluiting van deelname en vindt geen restitutie van de reissom plaats

18.1.9 De prijzen van gereserveerde/geboekte diensten kunnen conform de voorwaarden van de dienstverlener worden gewijzigd. Deze wijzigingen zullen zo spoedig mogelijk aan de deelnemer worden doorgegeven en doorberekend.

 

18.2 Betalingen

18.2.1 De verschuldigde bedragen dienen  binnen de aangegeven termijn (tenzij anders aangegeven) aan Yogadreams te zijn voldaan. 
18.2.2 De aanbetaling van 20% van de deelnamesom dient via de Yogadreams website te worden voldaan

18.2.3 De restant betaling dient uiterlijk 1 maand voorafgaand aan de retreat bij Yogadreams binnen te zijn.

18.2.3.1 De deelnemer ontvangt bij de bevestiging doorgang van de reis een betaallink om het restant bedrag via iDeal te betalen. 

18.2.4 Indien de betaling niet of niet tijdig geschiedt, is de deelnemer in verzuim en worden de overeenkomsten geacht te zijn geannuleerd. Yogadreams heeft alsdan het recht de kosten als bedoeld in artikel 18.3 in rekening te brengen c.q. te verrekenen met de ontvangen aanbetaling(en).

18.2.5 Eventuele restituties geschieden uitsluitend aan de deelnemer.

 

 

18.3 Annulering door de deelnemer

18.3.1 Eventuele annuleringen van, of wijzigingen in, de verstrekte overeenkomsten kunnen alleen op verzoek van de deelnemer plaatsvinden. Annulering van de overeenkomst door de deelnemer dient per e-mail (info@yogadreams.nl) te worden bevestigd. Door de complexere organisatie die dit vergt, is bij annulering van de overeenkomst de deelnemer een bijdrage verschuldigd. Wanneer de deelnemer besluit zijn retraite te annuleren gelden de volgende voorwaarden:

 

 • Bij annulering van de inschrijving tot 1 maand voor aanvang van het arrangement is de reiziger het bedrag van de aanbetaling verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats van de aanbetaling. De inschrijving is wel overdraagbaar op een ander onder voorwaarde dat een volledig ingevuld inschrijfformulier wordt ingezonden met vermelding van de overdracht.
 • Van 6 weken tot 2 weken voor aanvang van het arrangement is de inschrijver 50% van de arrangementssom verschuldigd.
 • Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van het arrangement is de inschrijver 100% van de arrangementssom verschuldigd.
   

 

18.3.2 Yogadreams is niet aansprakelijk voor reiskosten geboekt bij derden. 

18.3.3 Yogadreams adviseert de inschrijver een eigen annuleringsverzekering af te sluiten.


18.4 Annulering door Yogadreams
18.4.1 De arrangementen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende deelname. Doorgang van de reis wordt in de bevestigd bij het behalen van het minimum aantal deelnemers. In geval van annulering door Yogadreams zal dit uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het arrangement worden gecommuniceerd per email aan de reizigers. Yogadreams behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden de retraite te annuleren.

 
18.4.2 In geval van annulering door Yogadreams zal het betaalde bedrag binnen drie werkdagen na de communicatie hiervan worden terugbetaald aan de inschrijvers.

18.5 Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid
18.5.1 Yogadreams en de samenwerkende organisaties zijn aansprakelijk voor de goede uitvoering van het op de website omschreven arrangement.
18.5.2 Elke deelnemer is verantwoordelijk en aansprakelijk voor zijn/haar handelingen tijdens de workshops, de activiteiten en het verblijf gedurende de retreat van Yogadreams.

18.5.3 Yogadreams en samenwerkende organisaties sluiten iedere vorm van aansprakelijkheid uit voor schade, ongevallen of diefstal van eigendommen tijdens of volgend op het de retraite.
18.5.4 Yogadreams en samenwerkende organisaties zijn niet aansprakelijk voor medische en/of psychische klachten en/of gevolgen ontstaan tijdens of na deelname aan de workshops en activiteiten tijdens de retraite. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor materiële, lichamelijke of geestelijk schade.

18.5.5 Indien van toepassing gelden aanvullende algemene voorwaarden van de accommodatie op de aanvullende algemene voorwaarden van Yogadreams
18.5.6 Yogadreams adviseert de inschrijver dringend een eigen reisverzekering af te sluiten.

18.5.7 De deelnemer is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het bij zich dragen van de juiste identificatie- en mogelijke reisdocumenten.
 
18.6 Huishoudelijk regelement
18.6.1 Gedurende de retreat kan een huishoudelijk reglement van toepassing zijn waar de deelnemer zich aan dient te houden. Dit huishoudelijk reglement zal niet afwijken van de normale en gebruikelijke omgang- en fatsoensnormen bij Yogadreams.
 
18.7 Klachtenprocedure retreats
18.7.1 De retraite begeleiding  is er om de retraite zo aangenaam mogelijk te maken. Indien de deelnemer een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, dient de deelnemer dit onmiddellijk te melden aan de begeleiding zodat een passende oplossing gezocht kan worden.
18.7.2 Indien de deelnemer de geboden oplossing voor de klacht onvoldoende vindt, dient de deelnemer dit onmiddellijk kenbaar te maken een de begeleiding en dit binnen een week na de geboden oplossing schriftelijk te melden aan Yogadreams. Indien de klacht terplekke niet wordt gemeld en niet tijdig schriftelijk wordt ingediend, wordt de klacht niet in behandeling genomen en bestaat er geen recht op een eventuele schadevergoeding.
 
Door het verzenden van de aanmelding verklaart de inschrijver zich akkoord met bovenstaande algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

 

Yoga Retraite Spanje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Myrna van Kemenade, “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kan je heerlijk ontspannen tijdens een les of een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een heel mooi  karakteristiek pand, een voormalig weeshuis. We hebben 4 fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

Het team van Yogadreams. 

  ‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je droom!’  - Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams –