Media

Fout bij laden module Eén of meer van de modules op deze pagina kon niet geladen worden. Dit probleem kan van tijdelijke aard zijn. Probeer de pagina te verversen (in de meeste browsers kunt u dat doen door de toets F5 kort in te drukken). Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de beheerder van deze site.
spanje

Yoga Retreat Spanje

Gezien in Wendy! Yoga retreat in de Spaanse Alpujarras

Geluk vanuit Rust, Ruimte en de Natuur
Denk eens aan de zuivere lucht van de bergen, iedere dag yoga, mooie workshops, wandelen in de natuur, heerlijk en gezond eten, sauna, massages en nog veel meer. 
Aan rust, stilte, verbinding, gezond eten en jezelf mogen zijn. Ga je mee?


Yogaretreat
Van 24 t/m 30 september ben je van harte welkom bij ons yogaretreat. Deze week staat het verkennen van jouw wensen, verlangens en geluk centraal. Rondom dit thema doen we yogalessen, meditaties en workshops. Myrna en Ingrid hebben hiervoor een prachtige plek gevonden in de Spaanse Alpujarras. Kom een week lang genieten van de bijzondere energie in dit prachtige authentieke gebied in Zuid Spanje! 


TOON PRIJZEN EN BOEK JE REIS


(tekst gaat verder onder de foto)


Wat maakt jou gelukkig?
Dit retreat is er om echt stil te staan bij jezelf. Voor welke vraagstukken wil jij de tijd nemen? Waar wil jij stil bij staan en energie naar laten stromen? Welke vormen van emoties en gedachten komen er los en wat vraagt er fysiek aandacht?

In de yogalessen en workshops gaan we aan de slag met vragen zoals: wat beweegt me in het leven, wat maakt me gelukkig, waar is stilte en welk doel heeft het leven voor mij?

Deze week gaat helemaal over jou en het verkennen van jouw verborgen paradijs! Ga je mee op reis?


TOON PRIJZEN EN BOEK JE REIS

(tekst gaat verder onder de foto)


Wat ga je doen?

Natuurlijk ga je veel yoga beoefenen, dagelijks mediteren, mooie workshops volgen, heerlijk wandelen, genieten in de sauna, spetteren in het zwembad, lekker eten; kortom volg wat prettig is voor jou en je lichaam!


Detox

Om antwoorden te vinden op levensvragen, staat ‘de stekker eruit’ centraal. Even helemaal weg van je dagelijkse verantwoordelijkheden en wat buiten jou om aandacht vraagt. Dit geldt ook voor mobiele telefoons en andere gebruikelijke gewoontes. Communicatie met het thuisfront kan, maar mogelijk iets minder frequent omdat we vanuit stilte en werkelijk voelen aan de slag gaan. Het centrum is alcoholvrij en dat respecteren wij.

 

TOON PRIJZEN EN BOEK JE REIS

 

(tekst gaat verder onder de foto)Slapen & eten
Deze retreat vindt plaats in en rondom het centrum ‘Hidden Paradise’, verscholen in de bergen met hun adembenemende vergezichten. Dit centrum is volledig ‘of the grid’ met zonnepanelen en natuurlijke watervoorziening.

Bij de bouw van Hidden Paradise is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale natuurlijke materialen, wat een rustieke en unieke uitstraling geeft. Iedere kamer heeft een eigen karakter en het hele centrum ademt liefde voor ontspanning, ruimte en natuur uit. Kortom, een pareltje tussen de bergen! Alle maaltijden worden gemaakt van lokale (biologische) producten, onder meer uit eigen moestuin. Ze worden vegetarisch, gezond en dagelijks met verse ingrediënten bereid en geserveerd in alle natuurlijke pracht. (Dieetwensen graag doorgeven).


Wat vonden anderen van het retreat?

In mei zijn we ook naar deze prachtige plek geweest. Lees hier wat eerdere deelnemers ervan vonden:

 

 

Erna:

"De locatie is echt bijzonder; prachtige omgeving midden in de bergen, fijne sfeer, warme mensen en het eten is fantastisch en helemaal ok (biologisch, vegetarisch, veel van eigen grond). De retraite is intensief op een prettige manier en doet echt wat met je. De opbouw van het programma is goed; rustig beginnen, mooie wandeling, workshops, stilte. Het heeft met mij in ieder geval iets gedaan."


Maartje:

"Een heerlijk cadeau voor jezelf om uit je hoofd te treden en contact te maken met je gevoel. Dat vind ik normaal gesproken erg lastig."

"Myrna is een queen bee… geweldige lerares en bijzonder fijne vrouw. Een van de hoofdredenen waarom ik juist met deze retreat mee wilde doen. Een cadeau om les van je te krijgen en je gezelligheid om me heen te hebben. 
Ingrid is heerlijk geaard, wijs en kundig. Ik voel me heel veilig bij je en heb genoten van je lessen en je hebt me goed advies gegeven wat ik meteen kon toepassen. Dankjewel voor de bewustwording! Heel waardevol!"


Rosalie
"Mooie plek, heerlijk eten. Mooie opbouw in het programma. Superfijne lessen en mooie afwisseling tussen actie en verstilling. Het retreat geeft je de mogelijkheid om echt even stil te staan in je leven en na te denken."

"Myrna en Ingrid zijn prachtige mooie, lieve, yogadocenten met een luisterend oor voor iedereen die dat nodig heeft. Jullie hebben een veilige omgeving gecreëerd waarin iedereen zichzelf kon zijn."Wie zijn wij?

Ingrid Groot en Myrna van Kemenade zijn de reisleidsters, samen goed voor meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van Yoga, mindfulness, coaching, healing, beweging, meditatie, stilte en nog veel meer. Dit alles delen ze graag met jou.


Ingrid is Yin yoga docente en opleidingsmanager bij Yogadreams. Als hoofddocent van de Yin yoga docentenopleiding deelt ze haar kennis over de yin yoga houdingen, chakra-leer, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Ingrid heeft veel gereisd en opleidingen gevolgd in het buitenland, waar ze kennis heeft opgedaan over diverse culturen, hun wijzen van healing en kijk op persoonlijke ontwikkeling. Ook heeft zij veel yogaretraites in het buitenland verzorgd.


Myrna is de eigenaresse van Yogadreams, ze heeft zo’n 17 jaar ervaring in het verzorgen van yogalessen gespecialiseerd in de Asana techniek, Ashtanga Vinyasa, mindfulyoga & meditatie, Stress Relief en Barre Yoga (een eigen ontwikkelde stijl). Authentiek lesgeven en persoonlijke ontwikkeling zijn haar specialiteiten. In de afgelopen jaren heeft zij ook veel yogareizen en retraites begeleidt.Prijzen

Gedeelde kamer: € 897,- BOEK NU

Eenpersoonskamer € 1.022,- BOEK NU

 

Tijden

Check-in: maandag 24 september 17.00 (incl. diner)

Check-out: zondag 30 september (ontbijt inbegrepen)


Inclusief

✓ Transfer (1,5 uur op gezette tijden*) van en naar het vliegveld in Malaga
✓ Wandeling met gids
✓ Iedere dag yoga
✓ Diverse verassende inspirerende workshops
✓ Alle lessen en workshops worden in het Nederlands gegeven door Myrna van Kemenade en Ingrid Groot.
✓ Yogamaterialen zijn aanwezig in de magnifieke Yoga Shala.
✓ Op maandag diner, dinsdag t/m zaterdag 3 maaltijden, zondag ontbijt/brunch
✓ Fruit en thee en vers water
✓ Vrij gebruik van zwembad en sauna

*Prijs is exclusief vliegticket.
Je ontvangt vlag voor aanvang van de reis een e-mail over de tijden van de transfer van en naar het vliegveld Malaga.

 

Een gemiddelde dag ziet er ongeveer zo uit

Yoga sessie in de ochtend

Ontbijt

vrije tijd

Lunch

Workshop of vrije tijd

Yoga

Diner

Eventueel avondprogrammaPaklijst (niet volledig):

✓ Stevige dichte schoenen om mee te wandelen in de bergen
✓ Contant geld voor massage etc
✓ Yogakleding
✓ Tandenborstel
✓ Toiletartikelen
✓ Slippers
✓ Zwemkleding
✓ Warme kleding (in de bergen kan het koud zijn!)
✓ Zonbescherming
✓ Humor
✓ Liefde
✓ Vertrouwen


Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Myrna & Ingrid

Aanvullende Algemene voorwaarden Yoga Retreats

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -