Media

Yogavakantie_Italie_Yogadreams_Gardameer_2019

Yogavakantie Italie

2019: Vier mooie yogavakanties aan het Gardameer in Italië!

Kom genieten van de dag zoals deze komt met Yogadreams op landgoed Maso Michei!

  

Kom je ook een onvergetelijke en relaxte yogaweek aan het Gardameer ervaren?

 

 

Een week yoga in Italië

Lies, Ingrid, Lonneke en Myrna staan ieder een week voor jou klaar om je elke ochtend heerlijk onder te dompelen in yoga en meditatie. Je doet 's morgens yoga met uitzicht over de bergen, waarbij je de zuivere lucht om je heen en de zon op je huid voelt. Een weldadige combinatie! De middag en avond kun je in alle ontspanning genieten van het Gardameer, wandelingen in de prachtige natuur en mooie stadjes die je per boot kunt bezoeken.

 

Landgoed Maso Michei is prachtig gelegen aan het Gardameer.

Kenmerkend voor deze streek is de verrassend gevarieerde natuur. Bergen, bossen, bergmeren, exotische planten en idyllische wijnhellingen vormen een kleurrijke aaneenschakeling van unieke vergezichten. Een lust voor het oog en een regelrecht Walhalla voor het beoefenen van actieve sporten, zowel in de zomer- als in de wintermaanden.

 

Je bent welkom bij Jana en Arno van La Contessa

Het uitgangspunt van de yogaweken is gastvrijheid, kleinschaligheid en kwaliteit. De Nederlandse eigenaren Jana en Arno zijn er best trots op dat er de afgelopen jaren talloze gasten zijn geweest die enthousiast waren over het aanbod en genoten van hun vakantie op hun landgoed. Velen komen jaarlijks terug, wat ze zien als een goed teken.

 

De keuken is vegetarisch en gespecialiseerd in gerechten uit de provincie, Trentino. De chefkok werkt bij voorkeur met streekgebonden producten zoals olijfolie, kaas, polenta, appels, pruimen, honing en natuurlijk prachtige wijnen van o.a. het landgoed. Het is voor hem vanzelfsprekend om met allergie- en/of dieetwensen rekening te houden. Deze wel graag even doorgeven.

 

15 jaar geleden gaf Myrna les tijdens haar eerste yogavakantie bij Arno van La Contessa, toen nog op een andere lokatie. In juni 2018 mocht ze op uitnodiging van Arno een week komen ervaren wat La Contessa de afgelopen jaren geworden is en wat het inhoudt de gasten aan niets te laten ontbreken. Het was een heerlijke week en Myrna heeft besloten de samenwerking aan te gaan.

 

 

 

Meer informatie vind je hier

Reserveer je plek door een mail te sturen naar info@lacontessa.eu

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -