Minders stress in 2018? Nu 3 maanden onbeperkt yoga voor €99,-

yogadreams winteractie

 

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018? 


Het iets rustiger aan doen, meer tijd voor jezelf nemen of gezonder leven? Yoga kan je hierbij helpen. Laat stress achter je en ga ontspannen het nieuwe jaar in bij Yogadreams. Schrijf je nu in en geniet van:


3 MAANDEN ONBEPERKT YOGALES VOOR MAAR € 99,- (NORMAAL € 193,-) 


Met dit abonnement kun je 3 maanden lang onbeperkt lessen volgen bij Yogadreams. Je bent bij Yogadreams niet gebonden aan een bepaalde les. We bieden meer dan 40 lessen per week aan en zijn 7 dagen per week open (behalve op feestdagen). Met het onbeperkt abonnement heb je dus alle vrijheid.


Van rustige lesvormen zoals stress relief, tot intensievere yogavormen zoals strong flow; we hebben lessen voor ieder niveau. Probeer het zelf uit en kom er achter wat bij je past. 


Zet je goede voornemens om in daden en schrijf je nu in!


bestel de winteractie

 

Aanvullende voorwaarden:

- Deze aanbieding kan eenmalig aangeschaft worden.
- Het abonnement stopt vanzelf na 3 maanden.
- Deze aanbieding geldt alleen voor mensen die nog geen maandelijks abonnement bij Yogadreams hebben.
- Deze aanbieding geldt niet voor deelnemers van de zomeractie in 2017.
- Het is niet mogelijk de abonnementsperiode te pauzeren, te verlengen, danwel op te schorten.
- Deze aanbieding is geldig van 22 december 2017 t/m 31 januari 2018 en dient ook binnen deze periode in te gaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Myrna van Kemenade, “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kan je heerlijk ontspannen tijdens een les of een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een heel mooi  karakteristiek pand, een voormalig weeshuis. We hebben 4 fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

Het team van Yogadreams. 

  ‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je droom!’  - Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams –