Media

header

Coaching/Privé yoga

Privéles? Ook dat kan!
Privé Yoga kan een fijne manier zijn om met yoga te beginnen. Yoga kan ook een mooi middel zijn om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak, het kan kwetsbaar en confronterend zijn en in de privésessies heb je alle ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij de houdingen en hetgeen je voelt.

Waar heb jij behoefte aan?
In deze sessies gaan we specifiek aan de slag met jouw lichaam en behoeftes. Je leerproces kan op deze wijze snel gaan en zorgt er tevens voor dat je zelfverzekerd door kunt stromen in de groepslessen, omdat je weet waar je voor jezelf aan wilt werken.

Prijzen (inclusief btw):
1,5 uur € 95,- 
1 uur € 65,- 

We hanteren alleen pin betalingen in de studio.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Myrna van Kemenade via:
info@yogadreams.nl of 06-24241727.

De privésessies vinden plaats bij Yogadreams, Vinkenstraat 36A in Zaandam.
BTW nr. : 14.79.52.967 B01
KvK nr. : 00708151
Bank nr. : 11.87.31.580

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -