Media

header

Introductieprogramma

WAT IS YOGA?

 

Ervaar zelf de voordelen van yoga en creëer flexibiliteit, kracht, rust en harmonie in lichaam en geest! We raden je aan om ons speciale introductieprogramma te volgen, zodat je een bewuste start maakt met yoga en je zeker weet dat je de lesvorm en docent kiest die bij je passen. 

Het Yoga Introductieprogramma bestaat uit een introductieworkshop van 2 uur en 1 maand onbeperkt yogalessen volgen voor € 50. 

Ik doe mee en meld me aan!

Dit programma is speciaal opgezet om je vertrouwd te maken met de kennis en basistechnieken van yoga en je gaat het meteen zelf ervaren. Daarbij komen ademhaling, meditatie en de belangrijkste bewegingen aan bod, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de yogalessen die je na deze introductie kunt kiezen. Je kunt 30 dagen lang onbeperkt yogalessen volgen. Yogadreams biedt een ruime keuze aan yogalessen; elke dag van de week, in verschillende yogastijlen en gegeven door verschillende docenten.

De introductieworkshop wordt gehouden op maandag avond en duurt twee uur. Aansluitend kun je 1 maand onbeperkt andere yogalessen volgen. Je kunt ook eerder starten met lessen en dat je de introductieles halverwege bijwoont. Graag bij het bestellen van dit programma bij ‘opmerking’ vermelden dat je al met lessen wilt beginnen.

Programma van de introductieworkshop
• Wat is yoga?
• Basis ademhalingstechnieken.
• Warming-ups en zonnegroeten.
• Staande houdingen om kracht en evenwicht op te bouwen.
• Achteroverbuigingen om de beweeglijkheid van de ruggengraat te vergroten en energie op te wekken.
• Zittende houdingen, zoals vooroverbuigingen voor flexibiliteit en rust.
• Rustgevende eindhoudingen voor ontspanningen de juiste houding voor meditatie.

De Introductieles wordt gegeven door Myrna van Kemenade.

Start data en tijden

Dinsdag 11 september 18.00 - 20.00 uur
Maandag 8 oktober 18.00 - 20.00 uur
Maandag 12 november 18.00 - 20.00 uur
Maandag 10 december 18.00 - 20.00 uur

2019
Maandag 21 januari 18.00 - 20.00 uur
Maandag 25 februari 18.00 - 20.00 uur


SCHRIJF JE HIER IN 

Vervolglessen
Je bent vrij in je keuze van deze vervolglessen uit het aanbod van Yogadreams. Wij raden je echter aan om nog niet deel te nemen aan de lessen voor gevorderden. Probeer de verschillende lesvormen van het rooster uit, om zo de stijl en de docent te vinden die aansluit bij jouw specifieke behoefte en voorkeur.

Voor leden
Ben je al lid bij ons, maar heb je deze basis eigenlijk gemist of wil je meer verdieping? Dan kun je ook meedoen met de 2 uur sessie, voor € 15,- .

Wil je niet deelnemen aan het introductieprogramma dan kun je altijd langskomen voor een proefles.
Je zit niet vast aan een dag of tijd, dus je kunt elke les van het rooster meedoen (proefles €15,- of 3 proeflessen voor € 25,- 30 dagen geldig).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -