Media

Kundalini

Adem in Beweging

Waar haal je adem als je onder druk staat?

Wil je meer ruimte in jezelf ervaren?

Ademhaling is de sleutel naar meer rust, anders omgaan met druk en stress. Hoe vaak hoor je:” dat lucht op“, “ontspan maar even, “laat je niet gek maken”, “gewoon blijven doorademen”?

Wat gaan we doen? 

De focus komt op buikademhaling en beweging. In deze lessen krijg je tips en feedback hoe je naar een optimale buikademhaling kan komen. Het bewegen is ontspanningsgericht zodat je de tijd hebt om veranderingen in je ademhaling waar te nemen. Doordat je meer tijd hebt in een houding kun je die veranderingen waarnemen en aanpassen.

Les opbouw
Bodyscan en aankomen op de mat
Ademhalingsoefeningen in een liggende of zittend positie en uitleg over anatomie en fysiologische processen in je lichaam.
Ademhalingsoefeningen in houdingen
Afsluitende meditatie of savasana

Door je bewust te worden wat ademhalen voor je kan beteken op mentaal en fysiek gebied kun je optimaler gaan ademhalen in allerlei situaties waardoor je een gezondere balans in je leven krijgt.

Wat voor impact hebben de lessen?
Je ademhaling is de schakel tussen rust en actie en de sleutel tot het balanceren van hoofd en lichaam. Je zal meer rust in je hoofd gaan ervaren en meer ruimte in je lichaam. De mooiste feedback die ik heb gehoord is dat deelnemers hebben aangegeven dat ze van hun partners hebben teruggekregen dat ze prettiger geworden zijn in omgang en energieker zijn. 

De impact zal voor iedereen anders zijn.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -