Media

Aerial Yoga

Aerial Yoga en Relaxing Aerial yoga

Spelen met Zwaartekracht

Yoga in een doek aan het plafond? Dat is Aerial Yoga.
Spelen met zwaartekracht kan in passieve houdingen heel ontspannend werken en in andere houdingen een grote fysieke uitdaging zijn.

De uitdaging ligt in het zoeken naar je evenwicht in een houding, wat concentratie, mentale kracht en spierkracht vraagt om te blijven staan. Je hele lichaam en geest zijn betrokken bij het bewerkstelligen van de houding. Omdat Aerial Yoga zo leuk is en de beloning zo groot, verleg je spelenderwijs je grenzen en bereik je boven verwachting veel. Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust. Yoga is hier: Spelen met een hoofdletter S! 

 

Relaxing Aerial Yoga  

Om te beginnen zul je je veilig en geborgen voelen in het doek dat tot 15 cm boven de grond hangt; de beginsituatie van een fijne yogales, je welkom en thuis voelen. Omdat je hangt, eigenlijk net boven de grond zweeft, lijkt het alsof je veel lichter bent, de zwaartekracht is veranderd. In de Relaxing Aerial Yoga beweeg je van binnen uit naar buiten toe en ga je onderzoeken waar je beperkingen liggen en waar je ruimte kunt maken. Door de adem te sturen naar diverse plekken in het lichaam verdiep je de ontspanning; als een frisse wind die afvalstoffen uit je lichaam blaast. Je bouwt kracht op waar zwakke plekken zich manifesteren en laat los waar spanning zich vast heeft gezet. Het doek gaat je hierbij helpen door ondersteuning te bieden in de houdingen, je uit te dagen in het zoeken naar balans en je te masseren op plekken waar spanning zit. Je wordt deskundig begeleid door Lies die gespecialiseerd is in yoga therapie. Bij deze yoga gaat het om jouw lichaam en hoe jij daarmee het beste kunt omgaan.

 

Kleding:
Graag een T-shirt (of shirt met lange mouwen) wat je oksels bedekt. Mocht je gaan zweten tijdens de les, dan wordt dit door jouw T-shirt opgevangen en komt het niet in de doeken.

 Er zijn per les 15 plaatsen beschikbaar, reserveer van te voren je plek!

 

De Aerial Yoga les leert je:

• Grenzen verleggen.
• Spelen met zwaartekracht.
 • Vertrouwen.
• Balans.
• Uitdaging.
• Ontspanning.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -