Media

vooroverbuiging

Ashtanga Vinyasa

Verdiep in de Basis

Deze actieve les is gebaseerd op een serie basishoudingen die een vloeiend geheel vormen, waardoor je flow kunt gaan ervaren, ook wel ‘Vinyasa’ in Sanskriet. Word je bewust van de verbinding tussen je lichaam en geest en ervaar ruimte voor eenheid en harmonie.

Vinyasa is gericht op het soepel maken en versterken van lichaam en geest. Deze vorm laat spanning verdwijnen en zorgt voor een betere lichaamshouding en vetverbranding. In deze lessen wordt veel aandacht besteed aan de details van de basis. Heb je deze onder de knie, dan kun je je verder verdiepen in Ashtanga Vinyasa Short form. De Vinyasa Basic les is geschikt voor beginners. 

Ashtanga Vinyasa biedt je:
• Stabiliteit, kracht en vertrouwen.
• Krachtige en flexibele spieren.
• Een betere lichaamshouding.
• Rust in je hoofd door bewust te bewegen.
• Meditatie door beweging

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -