Barre yoga

Elegante Kracht

In deze unieke, nieuw gecreëerde yogavorm door Myrna van Kemenade, komen de elegante en krachtige ballettechnieken samen met de lengte gevende en ontspannende oefeningen van yoga. De focus ligt op het vormen van de spieren en verbeteren van flexibiliteit.

Tijdens de yoga oefeningen aan de balletbarre (houten stang aan de muur) waar je aan kunt steunen en hangen, ontwikkel je de volgende kwaliteiten:


• Correcte houding waardoor je minder last van rug , nek en schouders zult hebben en minder gevoelig voor blessures
• Creëer je de elegantie van een balletdanser(eres), lange lijnen en beheerste bewegingen
• De lenigheid en kracht vanuit de yoga met hulp van de balletbarre
• Betere balans


Misschien ervaar je tijdens de les wel een stukje nostalgie van vroeger toen je als klein meisje of jongetje op balletles zat!
Neem sokken mee met een goede grip.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -