Media

Yin / Yang

Yin / Yang

Van Vuur naar Stilte

Deze vorm van yoga richt zich op zowel de spieren, ademhaling als de diepere lagen in je lichaam. Het wakkert het vuur in jezelf aan maar brengt je ook naar stilte. De les kenmerkt zich door vloeiende series houdingen, rustige zittende/liggende houdingen die lang aangehouden worden en meditatie.

Yin Yoga stimuleert het bindweefsel, gewrichten, banden, kraakbeen maar ook je organen en meridianen door 3 tot 5 minuten in elke houding te blijven. Yin Yoga wordt altijd zittend of liggend uitgeoefend zodat spieren ontspannen blijven. Het heeft een diepe, stimulerende en kalmerende werking. Je creëert meer opening en ruimte in je lichaam, in het bijzonder rond het gebied van de heupen en rug. De actieve dynamische houdingen van Yang Yoga werken versterkend en verlengend op je spieren. Het zorgt voor warmte, zuivering en het openen van je lichaam.

Deze verwarmende yogales biedt je:
• Een soepel en ontspannen lichaam.
• Rust in je hoofd door bewust te bewegen.
• Ademhalingstechniek om spanning te laten verdwijnen.
• Bewustwording van lichaam en geest.
• Herkennen van je grenzen en acceptatie.
• Dieper je lichaam ingaan.
• Stimulatie meridianen (energiebanen).
• Stimulatie van en aandacht voor de Chakra's.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -