Media

Grote zaal

Zwangerschapsyoga

Vertrouw op je Lichaam

Een yogales voor zwangere vrouwen, waarbij veel aandacht is voor fit blijven tijdens de zwangerschap en voorbereiding van je lichaam op de bevalling. 

Deze vorm van Yoga is gericht op spierversterkende oefeningen voor benen-, bil- en rugspieren en zachte oefeningen die bijdragen aan het openen van de heupen en het bekken. We besteden veel aandacht aan ademhaling en meditatie en behandelen iedere les een ander thema.

Thema’s die o.a. aan de orde komen zijn de ademhaling, harde buiken en voorweeën, bevallingshoudingen, meditatie, het vrouwelijk bekken en de bekkenbodemspieren. Daarnaast is er aandacht voor wat zich in het moment voordoet. Als je last hebt van bepaalde zwangerschapskwalen kunnen we kijken we wat we kunnen doen om de klachten te verminderen of te voorkomen (zoals bekkenpijn) en kan daar een thema aan worden gewijd.

Deze yogalessen kenmerken zich door een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. Ervaring is niet nodig en je kan op elk gewenst moment instromen vanaf de vierde maand tot de laatste dag voor de bevalling.

De zwangerschapsyoga leert je:
• Kracht opbouwen.
• Goed te ontspannen.
• Vertrouwd raken met je ademhaling en je lichaam.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -