Media

header

Opleidingen & trainingen

Wil je graag yogadocent worden of ben je geïnteresseerd in meer verdieping van je yoga beoefening en de filosofie er achter?
Bij Yogadreams bieden we verschillende yoga docentenopleidingen en verdiepingstrainingen.

De opleidingen vinden plaats in het sfeervolle pand van een voormalig weeshuis in het centrum van Zaandam en de Yin Yoga docentenopleiding is ook in Budel te volgen. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk en dus we werken met een maximaal aantal van +/- 20 personen. Onze yoga docentenopleidingen (200u) zijn erkend en geregistreerd door de Internationale Yoga Alliance

Yoga docentenopleidingen 200 uur

Erkend en geregistreerd door de International Yoga Alliance


Pré basis yoga docentenopleiding

DE ESSENTIE VAN YIN YOGA


3-weekse cursus basistechnieken


Startdatum: 26 en 27 oktober in Budel

Docent: Ingrid GrootVerdiepingstrainingen 50 uur

De Yoga verdiepingstraining van 50 uur is een waardevolle aanvulling op het yoga docentschap
en zeker ook een aanrader voor de yogi die zich wil verdiepen

YOGA
NIDRA


Startdatum: 25 mei 2018

Docenten: Swami Yogaratna &

Channah van Dootingh


RUG/NEK/SCHOUDERS
MET BACKPATH


Startdatum: 21 september 2018

Docenten: Marcel Remmé & Jaap Spaans


FLOW SEQUENCING &
ADJUSTMENTS


Startdatum: 9 november 2018

Docent: Ronald van PijkerenYIN YOGA &
SELF HEALING


Startdatum: 2 november 2018 in Zaandam

Docent: Ingrid Groot


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -

Er is een fout opgetreden. Niet afgehandelde fout bij laden van module.