Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga verzorgd door Yogadreams

​Bedrijfsyoga, kies voor een ontspannen en productieve werksfeer.
Steeds meer organisaties maken tijd en ruimte voor yoga (en meditatie) binnen hun bedrijf om de vitaliteit en productiviteit van hun medewerkers te vergroten. Door het regelmatig beoefenen van yoga krijgen mensen een fitter, soepeler en krachtiger lichaam, meer energie en een ontspannen geest. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat we door het beoefenen van yoga spanning en stress verminderen, de geluk hormonen serotonine en endorfine verhogen, de hersencapaciteit vergroten en meer focus krijgen.

Wat kan Yoga voor uw bedrijf betekenen? Redenen om te investeren in yoga:

 • Werknemers voelen zich beter en daardoor zijn ze productiever.
 • Minder ziekteverzuim.
 • Stress preventie.
 • Betere onderlinge communicatie.
 • Hogere weerbaarheid tegen kritiek en verandering.
 • Voorkomt/reduceert RSI klachten.

Referenties

Yogadreams heeft al vele trainingen mogen verzorgen voor bedrijven als Unilever, Nike, Capilux, Nutricia, Aegon, SVB, Rabobank, De Koffiezaak en ABB.

Referentie van Pascal Voorvelt Rabobank manager Bestuur en Coöperatie:
“…Yoga als managementinstrument, verrassend? Dit is een kleine investering om met behulp van bewustwording en ontspanning te komen tot nieuwe inzichten. Voor jezelf en de organisatie…”

Referentie van De Koffiezaak
“…De zeer prettige wijze van uitleggen, voordoen en enthousiasmeren van Marieke droegen zeker bij aan soms grensverleggende houdingen van de deelnemers. Enige hilariteit viel soms niet te onderdrukken en gaf een mooie balans aan de inspanningen….“

Wat biedt Yogadreams voor uw bedrijf aan?*

 • Een eenmalige yoga workshop.
 • Yoga Introductie training.
  Een 1 daagse training waarin uw medewerkers de basisbeginselen van yoga leren met eenvoudig uit te oefenen technieken en oefeningen. De training kan plaatsvinden bij u op locatie of in de studio van Yogadreams. Bij aanschaf van deze Introductietraining krijgt u korting op de yoga abonnementen voor uw medewerkers.De training bestaat uit:
  Welke technieken, oefeningen en houdingen zijn er
  Aanleren van basishoudingen.
  Yoga integreren op de werkvloer.
  Een e-mail met oefeningen voor 2 weken, inclusief audio (downloaden), duur: 2,5 uur.
 • Yoga binnen uw bedrijf
  Een docent van Yogadreams komt wekelijks naar uw bedrijf om uw werknemers les te geven. De les bestaat uit makkelijk uit te voeren bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Deze oefeningen kunnen ze zelf thuis of op het werk uitvoeren, zodat ze de rust en creativiteit behouden. Deze lessen kunnen gevolgd worden in (werk)kleding.
 • Abonnement Yogadreams
  Een yoga abonnement voor uw medewerkers. Yogadreams is 7 dagen per week geopend en biedt 30 lessen per week, van rustige en mindfull lessen tot dynamische lessen. Voor ieder type persoon en lichaam is er een geschikte yogales. Medewerkers zitten niet vast aan een dag of tijd, dus kunnen hun agenda flexibel indelen. De lessen kunnen gevolgd worden in de yogastudio op de Vinkenstraat 36A in Zaandam. Bij aanschaf van de Yoga Introductietraining krijgt u korting op de yoga abonnementen voor uw medewerkers.
 • Combinatie Introductie training, Yoga binnen uw bedrijf & Abonnementen Yogadreams
  Met deze combinatie heeft u de optimale werking van yoga en meditatie voor uw medewerkers. We starten met een uitgebreide intensieve basistraining en gerichte oefeningen om thuis en tijdens het werk te doen. Daarnaast krijgen de medewerkers een yoga abonnement zodat zij regelmatig yogalessen in de studio kunnen volgen of er komt wekelijks een docent bij u op de werkvloer waar we persoonlijke en gerichte begeleiding en technieken aanleren die thuis en op de werkvloer kunnen worden toegepast.

*Maatwerk mogelijk

Neem contact met ons op!

Op basis van een persoonlijk gesprek wordt in overleg het juiste pakket samengesteld. Prijzen en persoonlijk gesprek op aanvraag via: info@yogadreams.nl.