Contact

“Groei door bij Yogadreams”

Contactgegevens

Yogadreams
Vinkenstraat 36a
1506 CM Zaandam

06-24241727
info@yogadreams.nl
Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 08:30 – 20:30 uur | za & zo 08:30 – 13:00 uur

Vragen met betrekking tot onze opleidingen en verdiepingstrainingen kun je richten aan: opleiding@yogadreams.nl

Openingstijden

Wil je doordeweeks overdag langskomen voor informatie neem dan telefonisch contact op via 06 24 24 17 27. Op doordeweekse avonden is er een host aanwezig van 18:30 – 21:30 uur om al jouw vragen te beantwoorden. In het weekend zijn we aanwezig van 09:30 – 13:00 uur.

Op nationale feestdagen zijn we gesloten.

Bekijk het lesrooster voor de actuele lestijden. Vanaf een kwartier voor de les is er een docent aanwezig.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: Het treinstation van Zaandam ligt op 5 minuten lopen.

Fiets

Parkeer je fiets: In de rekken voor de deur

Bij onze buren van het Fietsenpakhuis. Klik hier voor openingstijden
In de rekken in de Vinkensteeg (tussen de Vinkenstraat en de Gedempte Gracht)

Het is niet toegestaan om je fiets tegen het hek van Yogadreams of de kerk te plaatsen i.v.m. beschadiging van het hek.

Auto

Let op! Kom je met de auto ? Toets dan in je navigatie / Google maps ‘¬†Vinkenstraat 36A Zaandam’ duidelijk in. ( Soms stuurt deze je namelijk per ongeluk naar de Vinkenstraat in Amsterdam. )

Gratis parkeren: Op zo’n 10 minuten loopafstand van de studio kun je gratis parkeren: aan de overkant van de Zaan (Oostzijde) in de Rosmolenbuurt (Navigatie naar ‘De Boeg’). Ook in de wijk achter het station (Westerwatering) kun je gratis parkeren.

Betaald parkeren: Parkeren kan ook bij City Parking aan het water op de Westzijde (Westzijde 30, 1506 EE Zaandam), aan het eind van de Vinkenstraat links en meteen aan je rechterhand. Dit is betaald parkeren overdag tot 21.30 uur. Bij City Parking betaal je alleen contant (geen pin aanwezig). Achter de Dirk v/d Broek bij Behouden Haven op 5 minuten lopen kun je ook goed terecht.

In de Vinkenstraat zelf kun je maximaal 2 uur (betaald) parkeren. Daarnaast kun je terecht in de Q-park garage Hermitage.

Toegankelijkheid

Het pand is helaas niet rolstoeltoegankelijk en er is geen lift aanwezig. Personen die ondersteuning vragen in verband met visuele of auditieve beperkingen, raden we aan telefonisch of per e-mail contact op te nemen, zodat we kunnen meedenken in de mogelijkheden.

Betaalmogelijkheden

Onze voorkeur gaat uit naar betaling vooraf via de website per iDeal. Hier kun je ook een machtiging voor automatische incasso afgeven in het geval van een maandelijks abonnement. In de studio kun je alleen per PIN betalen. Betaling per bank is alleen mogelijk in het geval van opleidingen en verdiepingstrainingen en in overleg met de administratie via opleiding@yogadreams.nl

Zakelijke gegevens

Yogadreams BV
IBAN: NL52 INGB 0007 9888 77
BIC: INGBNL2A
BTWnr. NL862073807B01
KvKnr.: 81401744