Babiche Lineman

Hoi ik ben Babiche Lineman.

Ik ben tijdens mijn zwangerschap in aanraking gekomen met yoga. Ik was meteen verkocht. Wat een verrijking van mijn leven. Na een paar jaar als yoga-leerling, besloot ik een Yin yoga opleiding tot docent te volgen.

Al snel na het behalen van mijn eerste diploma ging ik les geven, ik heb mijn passie gevonden! En ik zeg eerste diploma want ik wilde meer weten en meer leren over yoga, het menselijk lichaam en alles wat daar mee in verbinding staat. Ik volgde een Vinyasa opleiding, een cursus ’Rug/Nek/Schouder’, therapie yoga, Yoga Nidra, en zwangerschap yoga in de aerial doeken. Door deze brede kennis kan ik in elke les ook meer de diepte in gaan en steeds meer bereiken bij de deelnemers.

Het allermooiste van yoga vind ik, denk ik, dat je tijdens de houding leert ervaren om te accepteren en compassie te voelen. Je bent goed zoals je bent! 

Ik wil mijn passie graag delen, omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het kan zijn dat er door yoga meer rust en ontspanning ontstaan in je lichaam en in je hoofd. En dat dit alles zoveel invloed heeft op hoe jij je voelt en hoe je beweegt door het leven. 

Op dit moment geef ik Zwangerschapsyoga bij Yogadreams, en is het mooi om te zien hoe de vrouwen in mijn les zich steeds meer over kunnen geven aan de ontspanning en zich steeds bewuster worden van hun ademhaling, wat een groot thema is in de lessen. De adem is altijd super belangrijk, en tijdens je zwangerschap en bevalling helemaal! 

Ik zie je graag een keer in mijn les.

Babiche

”Het allermooiste van yoga vind ik, denk ik, dat je tijdens de houding leert ervaren om te accepteren en compassie te voelen. Je bent goed zoals je bent! ”

Babiche Lineman

Docent bij Yogadreams

” Je bent goed zoals je bent! ”