Myrna van Kemenade

Ik geef nu ruim 20 jaar met passie les in Healingyoga, Mindfulyoga, meditatie en Vinyasa. Daarbij ben ik Her-inner Mentor voor missie gedreven mensen die willen kiezen zonder te verliezen. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Tijdens mijn danscarrière kwam ik in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met mij en mijn lichaam deed wilde ik delen met zoveel mogelijk mensen, ik heb de opleiding tot yogadocent gevolgd en ben in 2007 begonnen met mijn eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams.

Yogadreams bestond uit 1 zaal en een lounge, groeide met de jaren in kleine stapjes en ik groeide mee, van yogajuf tot ondernemer. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik in 2018 Zaanse zakenvrouw van het jaar zou zijn!

Nu is Yogadreams gevestigd in een monumentaal pand – een voormalig weeshuis – met vier fantastische ruime zalen en twee knusse loungeruimtes in het hartje van Zaandam. Ik heb een heel team docenten met hun eigen specialisaties om me heen en kan rekenen op een groep mensen die mij in de alledaagse gang van zaken ondersteunen.

In 2018 is Yogadreams gestart met het geven van gecertificeerde yoga docentenopleidingen, want de droom om mijn yoga ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen, die staat nog steeds aan de basis van alles wat ik onderneem!

Myrna’s specialisaties:

  • Healingyoga & Meditatie
  • Zachte Vinyasa flow
  • Leven vanuit zelfliefde, intuïtie en overvloed
  • Jouw je waarheid laten ontdekken
  • Ondernemerschap
  • Echte levensvreugde laten ervaren van binnen
  • Je bent yogadocent en nu? Hoe run je een yoga business!
310648458 192808246638906 5417028958954093003 n

“Door jezelf te ontwikkelen,
​kun je een ander laten groeien!”

Myrna van Kemenade

Eigenaar Yogadreams

“Wie luistert naar zichzelf wordt beantwoord met geluk”