Candy Gerritsen

Na een zeer actieve professionele danscarrière te hebben gehad, waarnaast ik vanaf jonge leeftijd altijd heb lesgegeven in verschillende dans- en fitness stijlen, liep ik rond mijn 38ste tegen diverse grenzen aan. Mijn lichaam begon steeds meer te protesteren tegen de zware trainingen en ik ging op zoek naar een andere invulling. Een tijdje ben ik zoekende geweest en dacht ik dat wellicht een hele nieuwe werkrichting mij soelaas zou brengen. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat het lesgeven, entertainen en overbrengen wat ik zelf leer en ervaar, erg diep in mij geworteld zit. Met zeer veel plezier en overgave ben ik mijn yoga reis begonnen met Aerial Yoga en langzaamaan komen hier steeds meer vormen van yoga bij.

Tegenwoordig is er dankzij het internet ongelofelijk veel informatie tot onze beschikking en daar maak ik dankbaar gebruik van. Daarnaast volg ik zoveel mogelijk lessen van diverse leraren om veel verschillende ervaringen op te doen.
Naast het lesgeven werk ik nu weer volop als host, gids en spelbegeleider en de combinatie van deze werkzaamheden, samen met het lesgeven, maken mij een zeer gelukkig mens. Binnenkort wil ik graag een mooie yoga reis maken om mij verder te kunnen verdiepen in deze fijne levensstijl.

Diverse verdieping:

  • Aerial Yoga Teacher training 1&2
  • Aerial Yoga Kids Teacher training
  • Aerial Yoga Teacher training
  • Restorative Raja Yoga instituut (2 jaar)
  • Mindfulness TM
yoga docent candy gerritsen

“​Daarnaast volg ik zoveel mogelijk lessen van diverse leraren om veel verschillende ervaringen op te doen.”

Candy Gerritsen

Docent bij Yogadreams

“Be the energy you want to attract”​