Deborah de Rooij

​Mijn eerste yogales: snel nog even wat dingen afmaken op het werk, achteraan aansluiten in de file naar huis, kinderen ophalen, snel eten koken en ’s avonds op de yoga mat. Herkenbaar?

Mijn eerste yogales voelde als thuiskomen en wat begon met één les per week, werden er al snel twee, drie. Inmiddels heb ik bij Yogadreams de 200-uur RYS gecertificeerde Yin yoga docentenopleiding afgerond en een aantal 50-uurs certificaten in Slow flow en Gentle Vinyasa bij Yogamoves en De Nieuwe Yogaschool gevolgd.

Voor mij is yoga in de afgelopen twaalf jaar uitgegroeid van een leuke hobby tot een ware passie. Wat een geschenk om op je yoga mat de rust en ontspanning te ervaren, bewust te worden van je ademhaling en lichaam en werkelijk voelen hoe het echt met je gaat.
Even de stress en drukte van alledag achter je laten maar ook ervaren dat yoga niet stopt als je van je mat afstapt. Je hebt alles voor handen om ook rust, balans en mentale kracht op je werk en thuis te vinden en yoga te integreren in je dagelijks leven.

In mijn lessen neem ik je graag mee om in contact te komen met je lichaam, hart en geest waardoor liefde en compassie voor jezelf en anderen kunnen groeien om zo te ervaren hoe je je eigen kracht en energie ten volle kan benutten.

deborah yogadocent 1

“Even de stress en drukte van alledag achter je laten maar ook ervaren dat yoga niet stopt als je van je mat afstapt.”

Deborah de Rooij

Docent bij Yogadreams

“Believe in yourself and create your own sunshine.”​