Dewi Vrenegoor

Als kind maakte ik via mijn moeder kennis met yoga. ’s Avonds voor het slapen een body scan: dat was fijn ontspannend. Een setje zonnegroeten op vakantie in de buitenlucht: wat een leuke fysieke oefening. Meer deed het me toentertijd niet. Toch hebben yoga en de spirituele wereld me altijd gefascineerd en weten zich op de een of andere manier altijd een weg (terug) te banen in mijn leven. Zo ook in 2012, toen ik voor het eerst plaatsnam op een meditatiekussentje in een Tibetaans Boeddhistisch centrum. Die ervaring veranderde mijn leven: ik wist dat ik goed zat.

​De meditatielessen motiveerden me om ook mijn yogabeoefening weer op te pakken. Yoga kreeg voor het eerst een diepere betekenis.
Yoga draagt bij aan mijn algehele welzijn, het helpt me ontspannen, helder en vitaal te voelen. Meditatie helpt me mijn geest te verruimen en mijn hart te volgen. Beiden bieden een eindeloze leerschool en zijn nu niet meer weg te denken uit mijn leven. Yoga maakt me gelukkig en ik deel dat geluk graag met anderen.

Mijn lessen zijn een combinatie van Vinyasa/Hatha yoga, Mindfulness & Meditatie; of eigenlijk mindful yoga. Elke les is gericht op het vergroten van jouw bewustzijn van jouw fysieke, mentale en energetische lichaam en hoe je daardoor diepere lagen van ontspanning kunt vinden en je minder snel van je stuk laat brengen. Kortom, na mijn les voel je je heerlijk kalm en meer gefocust.
Verdieping o.m.:

  • Anusara yoga Immersions I
  • Vinyasa Yoga Teacher Training (200 uur)
  • Adjustments, Enhancements, the Art of teaching with touch
  • Yin Yoga & Self Healing
  • Yoga Therapy (Psoas)
  • div. jaartrainingen Tibetaans Boeddhistische psychologie, Meditatie & Kum Nye yoga
yogadocent dewi

“Yoga draagt bij aan mijn algehele welzijn, het helpt me ontspannen, helder en vitaal te voelen.”

Dewi Vrenegoor

Docent bij Yogadreams

“Yoga is a way to freedom. By its constant practice, we can free ourselves from fear, anguish and loneliness.”​