“Expeditie JIJ Barcelona retreat”

4 Dagen Expeditie Jij

21 november t/m 23 november, 2024 La Finca, Barcelona

Na deze vierdaagse training transformeer je je levensroute van wie je was tot wie je wilt worden. Een unieke kans om zowel op emotioneel niveau als persoonlijke ontwikkeling een transitie door te maken.

Wat krijg je?

 1. Drie overnachtingen in de magische La Finca Barcelona
 2. Transport van het vliegveld naar La Finca en terug
 3. Expeditie Jij training gegeven door Meta Herman de Groot
 4. Iedere ochtend yoga en meditatie gegeven door Myrna van Kemenade
 5. Live muziek door fantastische muzikanten.
 6. Ontbijt, lunches en diners in de buitenlucht dagelijks bereid door twee chef koks
 7. Gebruik van zwembad
 8. Een prachtig wandelgebied
 9. Inclusief terugkomdag in de Boshut, Naarden Vesting met een exclusief diner
 10. Een Expeditie Jij Certificaat

Expeditie Jij Barcelona Retreat

4 daagse training van 21 november t/m 23 november 2024 in villa La Finca te Barcelona.

expeditie locatie.jpg
MG DSF2241 websize.jpg
MG DSF0753 websize 2.jpg

Myrna van Kemenade

Myrna geeft nu ruim 20 jaar met passie les in Mindfulyoga, Meditatie, Vinyasa en nu ook Healingyoga. Ze is Her-innering’s mentor voor zowel particulieren als bedrijven. Ze blijft zich met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Tijdens haar danscarrière kwam ze in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met haarzelf en haar lichaam deed wilde ze delen met zoveel mogelijk mensen. In 2007 is ze begonnen met haar eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams. Yogadreams bestond uit 1 zaal en een lounge, groeide met de jaren in kleine stapjes en Myrna groeide mee, van yogajuf tot ondernemer. Van Yoga naar Yogi.

Nu is Yogadreams gevestigd in een monumentaal pand – een voormalig weeshuis – met vier fantastische ruime zalen en twee knusse loungeruimtes in het hartje van Zaandam. Myrna heeft een heel team docenten met hun eigen specialisaties om haar heen en kan rekenen op een groep mensen die haar in de alledaagse gang van zaken ondersteunen.

Yogadreams geeft gecertificeerde yoga docentenopleidingen zoals Yin en Vinyasa, want de droom om haar yoga en bewustwording’s ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen, die staat nog steeds aan de basis van alles wat ze onderneemt!

Myrna’s specialisaties:

 • Her-innering’s Mentor (zelfliefde- intuïtie -overvloed)
 • Mindful yoga & Meditatie
 • Zachte vinyasa flow
 • Kernwaarden
 • Authentiek lesgeven
 • Persoonlijke ontwikkeling

“Yoga voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. De houdingen zijn slechts een middel om te komen tot ZIJN”
– Myrna van Kemenade

Meta Herman de Groot

Meta Herman de Groot is psychosociaal therapeut en coach op het gebied van Relaties, Ouderschap en Persoonlijke Ontwikkeling. Inmiddels heeft zij 1000+ mannen en vrouwen in binnen en buitenland op weg geholpen in hun vervolgverhaal. Want dat is wat Meta zegt; “Je leven is een vervolgverhaal. Het verleden heeft invloed op het heden, maar Jij hebt invloed op de toekomst.” Door alle ervaring en verhalen van haar cliënten heeft zij een logische route uitgestippeld vanuit je verleden naar het heden en doelgericht naar de toekomst.

Docenten

yogadreams myrna van kemenade

Myrna van Kemenade
Tijdens mijn danscarrière kwam ik in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met mij en mijn lichaam deed wilde ik delen met zoveel mogelijk mensen, ik heb de opleiding tot yogadocent gevolgd en ben in 2007 begonnen met mijn eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams.

Meta foto Barcelona

Meta

Met een achtergrond als psychosociaal en kindertherapeut kijk ik naar het systeem waarin iemand zich bevindt. Wat draait er allemaal om deze persoon heen? Welke invloed heeft het verleden op haar of zijn bestaan nu?

Mijn eigen historie en de verhalen van mijn cliënten leerden me dat het leven een vervolgverhaal is. Je levensverhaal en hoe je bent grootgebracht en je ontwikkeld hebt heeft invloed op hoe jij je verhoudt tot het leven en je omgeving.

Expeditie Jij volgt daarom de route van verleden, heden en toekomst. Wanneer je inzoomt op wie je was en wie je bent geworden, kun je je vrijer en duidelijker richten op de toekomst.