Kinderyoga

Kinderyoga ( 4 – 9 jaar )

Samen op yoga avontuur. Ga je mee? Diverse leuke, doldwaze en spannende yoga avonturen en spelletjes, waarbij kinderen hun verbeelding laten spreken maar ook hun lichaam, gedachten en grenzen, van zichzelf en anderen, leren (her)kennen. Ook is er ruimte voor spel, gekkigheid en creativiteit! Kinderyoga is een superleuke manier om te leren hoe je lichaam en geest samenwerken. Het gaat erom dat je leert wie je bent en hoe je je voelt. Met yoga doe je oefeningen die je helpen om sterker, rustiger en meer in balans te komen. En te beseffen dat je mag zijn wie je bent!

Geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 – 9 jaar.

Kinder Aerial yoga (7 – 12 jaar)

Momenteel alleen in workshop vorm. 

We bouwen piramides uit Egypte, zijn acrobaten in het circus en dieren uit het oerwoud. We vliegen, klimmen, rollen en hangen misschien zelfs ondersteboven. Aan het eind van de les kruip je terug in je eigen holletje en wordt je wakker uit een mooie droom.

Aerial Yoga voor kinderen stimuleert de motorische en sociale ontwikkeling van een kind. Er wordt veel samengewerkt, gebouwd aan vertrouwen in jezelf, de ander en het materiaal wat we gebruiken. Het prikkelt de fantasie en creativiteit waar een kind zich in kan uiten. Er is plaats voor max. 10 kinderen.