Kom tot rust bij Yogadreams

Breng body & mind in balans in hartje Zaandam

Wie zijn wij?

Yogadreams is een yoga studio in Zaandam Vinkenstraat 36a.
Deze verborgen parel bestaat inmiddels alweer 16 jaar en is voor veel mensen een tweede thuis geworden.

Bij ons kun je heerlijk ontspannen tijdens een yogales of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio’s waar je jezelf mag zijn en verbinding kunt vinden met anderen.

Iedereen is welkom en voel je veilig om je emoties, hersenspinsels met ons te delen. Wij zijn er voor jou. Volg je hart, volg je dromen!

Yogalessen bij Yogadreams

In onze lessen vind je elementen uit verschillende vormen van yoga, afhankelijk van de achtergrond van de docent. De lessen worden door zeer deskundige en toegewijde docenten gegeven die jou niet alleen technisch begeleiden maar ook een luisterend oor zijn.

Ervaar ook wat yoga voor jou kan doen in onze warme, veilige en gezellige studio en hoe ook jij gezonder, bewuster en gelukkiger kunt leven!

Aanbod yogalessen:

* 30+ yogalessen per week live & online
* Vinyasa en flow yoga
* Rugnekschouder yoga
* Yin en yinyang
* Stress Relief
* Aerial yoga
* Kundalini

Ervaar ook wat yoga voor jou kan doen in onze warme, veilige en gezellige studio en hoe ook jij gezonder, bewuster en gelukkiger kunt leven!

Maak kennis met Yogadreams

Voel en ervaar de sfeer zelf door 3 proeflessen te volgen of ga voor het uitgebreide Introductieprogramma.  Hierbij kun je een maand lang onbeperkt yogalessen volgen én ontvang je een workshop van 2 uur waarin je alle basisprincipes van yoga en ons aanbod uitgelegd krijgt.

Begin bij de basis en ontwikkel jouw volle potentie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau!
Jij mag er zijn!

Liefs,

Dreamteam van Yogadreams

Let op!
Om van bovenstaande opties gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat je eerst een account aanmaakt in ons reserveringssysteem Blossom.
Klik op de button hieronder om eerst jouw account aan te maken.