Maaike Aker

Tijdens een reis op Bali werd zo’n acht jaar geleden mijn hart aangeraakt door de kracht van Kundalini Yoga. Daar op dat magische eiland veranderde iets zo wezenlijks in mij dat ik door die ontroering en transformerende kracht besloot om de opleiding te volgen. Die beslissing gaf de start aan het (leren) leven vanuit mijn hart. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Mijn leven is zoveel rijker geworden, zoveel puurder en zoveel meer echt. Er is zoveel veranderd of eigenlijk ben ik meer mijzelf geworden en daar ben ik super dankbaar voor. Voor alles wat het (leven) mij geeft en heeft gegeven en vanuit mijn eigen ervaringen deel ik dat graag en met liefde.

Voor mij is Kundalini Yoga een prachtige, krachtige en helende yogavorm. Kundalini Yoga kan je uitdagen, prikkelen, inspireren en ontroeren. Het is een vorm die je uit je comfortzone haalt, dus je bent gewaarschuwd (glimlach) en na al die jaren weet het mij nog steeds te raken en te verrassen. Het is een vorm die opruimt in jezelf.  Zelf vergelijk ik het weleens gekscherend met het legen van een vuilnisbak omdat ik er zoveel oude –troep- door heb los kunnen laten en ik daardoor zoveel meer rust en ruimte in mijzelf heb ontdekt. Wauw!

Door de themagerichte lessen en de dynamische bewegingen, meditaties en mantra’s neem je jezelf mee in een prachtige reis naar binnen. In die reis naar binnen is zoveel te ontdekken, zoveel meer te voelen en te horen. Door naar binnen te reizen kun je echt contact maken met wie je werkelijk bent, en dat is een schitterende ontdekking. Voor mij is die reis de meest hartverwarmende, soms confronterende maar bovenal meest schitterende reis die je kunt maken en die reis maak ik nog.  De reis waar liefde, vertrouwen en acceptatie essentiële thema’s zijn, thema’s neem ik graag mee in de lessen die ik geef.

Wil je je ook laten verrassen door de kracht van Kundalini Yoga?
Wees welkom op de zaterdagochtend les, een heerlijke start van het weekend.

maaike yogadocent

“Mijn leven is zoveel rijker geworden, zoveel puurder en zoveel meer echt.

Maaike Aker

Docent bij Yogadreams

“You have no need to travel anywhere… journey within yourself. Enter a mine of rubies and bathe in the splendor of your own light. – Rumi”