Margje Tan-Frijns

Hai! Ik ben Margje. En ik hou van ruimte. Ruimte geven aan dat wat er is creëert namelijk meer ruimte. En hoe meer ruimte je ervaart, hoe relaxter je je zult voelen. Dit staat voor mij in alles wat ik doe inmiddels centraal. Lange tijd heb ik mijzelf namelijk allesbehalve relaxt gevoeld. Mijzelf totaal geen tijd en ruimte voor míj gegund. Ik liet me meeslepen door de doelen en prestaties waarvan ik dacht dat ‘men’ die van mij verlangde en stelde andermans wensen en belangen gemakkelijk boven die van mijzelf. Ik leefde vanuit mijn hoofd en wist eigenlijk niet zo goed hoe te voelen. Laat staan dat ik wist hoe ik mijn hart kon volgen. Gelukkig is dat inmiddels zo anders! Na mijn studie psychologie bleef ik naast mijn werk altijd doorstuderen.

​Naast allerlei toffe workshops en masterclasses deed ik 3 NLP opleidingen en een 2 jarige training op het gebied van Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast ontving ik 3 Reiki inwijdingen, en volgde ik een jaaropleiding Regenesis Healing.

Uiteraard hoorden daar ook nog de nodige Teacher Trainings bij op yoga gebied: Ashtanga, Yin, Deeprelax Yoga Nidra en Breathwork/Pranayama. Dankzij deze verzameling van diverse toffe tools leerde ik mijzelf te voelen, maar ook dat ik vrij ben in hoe ik doe wat ik doe. Dat ik mag ontdekken wat voor mij wanneer werkt, en wat niet. Los van wat de guru’s hebben verteld. Ik leerde dat ik de wijsheid van oude én nieuwe guru’s mag gebruiken als aanvulling op de wijsheid diep in mijzelf. Dit gaf mij zoveel rust…

ik vond hierdoor in mijzelf een stille plek, achter alle drukte. Mijn relaxplek. En dit gun ik iedereen!
​Daarom help ik je in mijn lessen met alle liefde deze plek weer te vinden, in jezelf. Of het nou een yin, yang, yoga nidra, pranayama, een workshop, of een mix van dit alles is. Ik geef je ruimte -alle ruimte- om jouw relaxplek in jezelf te vinden, en te voelen.

margje tan

“Het grootste deel van mijn leven afgezet tegen yoga”

Sherida Veldman

Docent bij Yogadreams

“In the end, just 3 things matter… How well we have lived, how well we have loved, how well we have learned to let go”​