Mieke Gastkemper

Een paar jaar geleden heb ik een mindfulness training gevolgd. Mediteren is een belangrijk onderdeel geweest om de rust in mijn hoofd te behouden. Naast het mediteren groeide mijn belangstelling voor yoga steeds meer. Afgelopen jaar heb ik 7 maanden gereisd in zuidoost Azië. Op deze reis heb ik veel geleerd. Ik was daar om dichter bij mezelf te komen en dat is mij gelukt. Uiteindelijk is Yoga een groot onderdeel geweest van mijn reis. Ik ben nu een gecertificeerde Vinyassa en Yin yoga docente. Yoga is voor mij de perfect combinatie tussen lichaamsbeweging en tot jezelf komen. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Yoga brengt je dichter naar jezelf. Van je hoofd naar je lichaam naar je hart. Door de dag heen gebeurt er veel. Er komen veel prikkels op je af. Yoga heeft mij geleerd dat ik bewust mijn aandacht naar mezelf, en naar mijn lichaam kan brengen. Hierdoor lukt het mij om dichtbij mezelf te blijven, en om in contact te staan met mijn hart.

Met mijn kennis breng ik jou tijdens mijn yogalessen dichter naar jezelf. Van je hoofd naar je lichaam naar je hart. Ik leer jou om te luisteren naar je eigen lichaam. Jij weet zelf het beste wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Mieke 2

Mieke Gastkemper

Docent bij Yogadreams

”Van je hoofd naar je lichaam naar je hart”