“Door jezelf te ontwikkelen, laat je een ander groeien.”

yoga opleidingen amsterdam
yogadreams materialen
studio yogadreams kamer

Mindful yoga & Yoga Nidra

Mindful yoga helpt je ten diepste bewust te worden van het huidige moment en de huidige ervaring, zonder oordeel. Je beweegt en ademt met aandacht en je wordt je bewust van je innerlijke wereld (sensaties, emoties en gedachten).

In deze les leer je verschillende ademhalingstechnieken, yogahoudingen, meditatie- en ontspanningsoefeningen.

We combineren basistechnieken uit rustige vinyasa flow, restorative yoga en yoga nidra. Hierbij is er aandacht voor zowel het fysieke, mentale en emotionele aspect van slaap. Deze les is een fijne, rustgevende voorbereiding op een goede nachtrust.​

Deze rustige yogales biedt je:

  • Een gekalmeerd zenuwstelsel
  • Diepe ontspanning
  • Een rustige ademhaling
  • Rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam
  • Herstel van de nachtrust​

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem