Nina Mulder

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en zijn bewegingen. De eerste keer dat ik met yoga in aanraking kwam, stond ik versteld van de diepgaande verandering die ik voelde, zowel fysiek als mentaal. Geïnspireerd door die veranderingen werd yoga onderdeel van mijn dagelijkse routine. In mijn zoektocht naar diepere innerlijke kennis besloot ik een yoga docentenopleiding te gaan doen. Ik ervoer de kracht en schoonheid van lesgeven en het doorgeven van het geschenk van yoga aan anderen.

Dit gevoel was zo diep dat ik na het afronden van diverse opleidingen uiteindelijk fulltime yogalessen ben gaan geven: Ik geef o.a. Vinyasa, Yin en Zwangerschapsyoga bij verschillende studio’s door heel Amsterdam. Als docent sta ik voor een zeer oprechte en eerlijke aanpak voor mensen die een stap voorwaarts willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling of die op zoek zijn naar een geweldige training. Of het nu op fysiek of psychologisch niveau is, het is een absoluut voorrecht om de yogalessen die aan ons zijn overgedragen door te geven gedurende decennia.

Ik heb mij altijd al zeer verbonden gevoeld bij Yogadreams en over de jaren af en aan contact gehouden. Toen er eindelijk een vacature vrij kwam die ons beide paste heb ik geen moment getwijfeld. Wat een betere manier om mijn liefde voor yoga te combineren met mijn strategische en ondernemende kwaliteiten.

yogadocent ninamulder

“​Als docent sta ik voor een zeer oprechte en eerlijke aanpak.”

Nina Mulder

Docent bij Yogadreams

“Ik heb mij altijd al zeer verbonden gevoeld bij Yogadreams en over de jaren af en aan contact gehouden.”​