“Essentie in Yin”

Pré-opleiding Essentie in Yin

Heb je een speciale band met Yin yoga en wil je je graag verdiepen in Yin yoga? Speel je met de gedachte om een Yin yoga docentenopleiding te gaan volgen?
Dan is deze pre-teacher training echt iets voor jou!

Maak kennis met de grondbeginselen/essentie van Yin yoga en haal nog meer energie, ontspanning, stilte, plezier en heling uit je Yin yoga practice.

Startdata

7 augustus 2021

Informatieavond

Informatiebijeenkomst data

yoga opleidingen amsterdam
yogadreams materialen
studio yogadreams kamer

Yin yoga geeft je:

  • Een soepel en ontspannen lichaam
  • Beter en dieper slapen
  • Rust in je hoofd door bewust te bewegen
  • Ademhalingstechniek om spanning te laten verdwijnen
  • Bewustwording van lichaam en geest
  • Herkennen van je grenzen en acceptatie
  • Dieper je lichaam ingaan
  • Stimulatie meridianen (energiebanen)
  • Stimulatie van en aandacht voor de Chakra’s

Docenten

yogadreams ingrid groot

Ingrid Groot (Hoofddocent)
De eerste keer dat ik een Yin Yoga les deed was ik verkocht. Ik wist het: dit is het! M’n lichaam voelde het als het ware, ik kon en mocht helemaal ontspannen. Het maakte mijn yoga-ervaring compleet. Ik was al 27 jaar bezig met yoga: lessen, opleidingen, retraites.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem