“Heal yourself”

Re-Balance Retreat

Yoga, Meditatie & Healing op een plek die inspirerend en rustgevend is. Tijdens ons bijzondere 3 daagse re-balance retreat onder leiding van Myrna van Kemenade beoefen je deze eeuwenoude discipline’s op het in de natuur gelegen landgoed dat onderdeel is van Pillows Charme Hotel Château De Raay. Verwen je zelf met deze me-time. De natuur van Limburg, een heerlijk landgoed, een charmant chateau hotel, culinair genieten en volledig tot rust komen met transformerende sessies waardoor je weer dichter bij jezelf komt en met een glimlach en vol energie weer naar huis gaat.

Re-Balance Retreat

Datum nog niet bevestigd

retreat reset yogadreams
retreat reset yoga
yogadreams reset

Myrna van Kemenade

Tijdens haar danscarrière kwam Myrna in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met haar en mijn lichaam deed wilde zij delen met zoveel mogelijk mensen, ze startte haar eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams. Nu begeleid ze alweer 20 jaar duizenden mensen naar een lichter leven.
Myrna’s specialisaties:

  • Mindfulyoga & meditatie
  • Zachte Vinyasa flow
  • Leven vanuit zelfliefde -intuïtie en overvloed
  • Ondernemerschap
  • Jouw je waarheid laten ontdekken
  • Echte levensvreugde laten ervaren van binnen

Pillows Limburg

De perfecte plek voor yoga en meditatie.
De natuur van Limburg, een heerlijk landgoed en een charmant kasteelhotel. Combineer dit met culinair genieten en diverse transformerende yoga en meditatie sessies, en je hebt de perfecte mix voor complete ontspanning.

Tijdens dit weekend nemen wij u mee op een culinaire reis in ons Restaurant De Tuin van de Barones. Proef traditionele gerechten van over de hele wereld, allemaal in een modern jasje gestoken en bereid met lokale producten en producten uit eigen kruiden- en groentetuin. Onze chef de cuisine Ferdie neemt u tijdens de landgoedtour mee op een kleine rondleiding door onze kruidentuin. Naast inspirerende en ontspannende yoga en meditaties is er meer tijd om tot rust te komen. Neem plaats in onze Living voor een drankje en wat kleine hapjes, of neem plaats op de ligbedden bij de vijver, onder het genot van een goed boek of heerlijk drankje.

Benodigdheden: Eigen yogamat en meditatie kussentje. Eventueel bolster indien je dit prettig vindt en is zeker aan te raden.
Indien je echt geen eigen yogamat en kussentje hebt, laat het ons van te voren weten, dan verzorgen wij die voor je.

Docenten

yogadreams myrna van kemenade

Myrna van Kemenade
Tijdens mijn danscarrière kwam ik in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met mij en mijn lichaam deed wilde ik delen met zoveel mogelijk mensen, ik heb de opleiding tot yogadocent gevolgd en ben in 2007 begonnen met mijn eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem