Sophie Nissens

lokah samastah sukhino bhavantu

Een zin die voor mij heel veel betekend. De mantra die iedereen vrijheid en geluk wenst en vrij van negatieve energie.

Na het behalen van mijn Diploma aan de dansacademie in België ben ik als 18 jarig meisje alleen naar Nederland gekomen. Al snel merkte ik dat ik mij hier echt thuis voel. Dansen en zingen was mijn passie en daar wilde ik alles voor doen.

Na het afronden van mijn HBO opleiding van Lucia Marthas heb ik onder andere voor Ladies of soul, the Christmas show, Trijntje, en Nike gedanst. Maar het was voor mij van korte duur, al snel ontdekte ik dat ik een andere passie had die veel groter was: Mijn passie delen en door geven door middel van lesgeven en bedrijven opzetten en helpen groeien.

Toen is het begonnen, mijn vlammetje voor yoga was ontstaan. Al snel ging ik heel veel lessen volgen, boeken kopen, cursussen volgen en mijn eigen studio op een manege starten omdat ik mijn passie zo graag wilde delen met iedereen. Iemand met een blij gevoel de studio uit zien lopen is het mooiste wat er is.

In deze maatschappij hebben we allemaal te maken met een hoge druk en veel haast, het is daarom zo fijn om af en toe even een momentje te nemen voor jezelf om Even tot rust te komen en te genieten.

Naast het dansen en lesgeven ben ik ook werkzaam als model.

Hopelijk kan ik jullie snel verwelkomen in 1 van mijn lessen 🧘🏼‍♀️♥️

Veel liefs,

Sophie Nissens

Mijn specialiteiten zijn :

  • relax & reload yoga
  • yin yang yoga
  • wake up flow
  • power yoga
  • pilates
  • barre
sophie nissens

“Iemand met een blij gevoel de studio uit zien lopen is het fijnste wat er is”

“Yoga is a way to freedom. By its constant practice, we can free ourselves from fear, anguish and loneliness.”​