“Reset lichaam en geest”

Yoga & Healing one day retreat in Castricum

Yoga, Meditatie & Healing op een plek die inspirerend en rustgevend is. Tijdens deze bijzondere Rebalance Retreat  beoefen je deze eeuwenoude discipline’s op het in de natuur gelegen centrum. Verwen je zelf met deze me-time. De natuur van Castricum aan zee, de duinen en het strand, een heerlijk landgoed. Kom volledig tot rust met transformerende sessies waardoor je weer dichter bij jezelf komt en met een glimlach en vol energie weer naar huis gaat.

Yoga & Healing one day retreat

zaterdag 17 augustus / 11.00 – 18.00 uur en optioneel te verlengen tot 24-uur-retraite tot zondag 18 augustus / 11.00 uur

castricum retreat yoga
retreat yoga weekend
weekend yoga castricum

Voeding

Het eten is vegetarisch, biologisch en voor een groot deel veganistisch. Fruit voor de eerst les, een uitgebreid ontbijt bufet, een warme lunch en een warm diner. Er kan met vele diëten rekening gehouden worden.

‘Bewust’, eerlijk, smaakvol en passend bij de retraite wordt de voeding met passie verzorgd door Joris van Joricious Delicious of door Karin van Puur koken met Passie.

Diverse smaken thee en water zijn continu (gratis) beschikbaar en koffie is er op diverse momenten. Tevens zijn tegen vriendelijke prijzen een glas biologische wijn, een natuurzuiver biertje of biologische vruchten / groentensap te consumeren.

Myrna van Kemenade

Myrna geeft nu ruim 20 jaar met passie les in Mindfulyoga, Meditatie, Vinyasa en nu ook Healingyoga. Ze is Her-innering’s mentor voor zowel particulieren als bedrijven. Ze blijft zich met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Tijdens haar danscarrière kwam ze in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met haarzelf en haar lichaam deed wilde ze delen met zoveel mogelijk mensen. In 2007 is ze begonnen met haar eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams. Yogadreams bestond uit 1 zaal en een lounge, groeide met de jaren in kleine stapjes en Myrna groeide mee, van yogajuf tot ondernemer. Van Yoga naar Yogi.

Nu is Yogadreams gevestigd in een monumentaal pand – een voormalig weeshuis – met vier fantastische ruime zalen en twee knusse loungeruimtes in het hartje van Zaandam. Myrna heeft een heel team docenten met hun eigen specialisaties om haar heen en kan rekenen op een groep mensen die haar in de alledaagse gang van zaken ondersteunen.

Yogadreams geeft gecertificeerde yoga docentenopleidingen zoals Yin en Vinyasa, want de droom om haar yoga en bewustwording’s ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen, die staat nog steeds aan de basis van alles wat ze onderneemt!

Myrna’s specialisaties:

  • Her-innering’s Mentor (zelfliefde- intuïtie -overvloed)
  • Mindful yoga & Meditatie
  • Zachte vinyasa flow
  • Kernwaarden
  • Authentiek lesgeven
  • Persoonlijke ontwikkeling

“Yoga voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. De houdingen zijn slechts een middel om te komen tot ZIJN”
– Myrna van Kemenade

Deelnemers over Myrna:

“Lieve Myrna, we vonden je simpelweg briljant. Wat straal je een liefde en zelfverzekerdheid uit. En heerlijk authentiek! Van ons een dikke hug.”

Docenten

yogadreams myrna van kemenade

Myrna van Kemenade
Tijdens mijn danscarrière kwam ik in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met mij en mijn lichaam deed wilde ik delen met zoveel mogelijk mensen, ik heb de opleiding tot yogadocent gevolgd en ben in 2007 begonnen met mijn eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem