“Door jezelf te ontwikkelen, laat je een ander groeien.”

Aerial Yoga opleiding

Aerial Yoga is yoga in een soort hangmat en heel zweverig ;)! Het aerial doek is hier je beste vriend, die je ondersteunt, je massages geeft en je uitdaagt. Tegelijk je spiegel, die best confronterend kan zijn, maar ook heel verlichtend.

Wat je doet bij Aerial Yoga is spelen met de zwaartekracht, je er volledig aan overgeven; hoe meer spanning jij aan het doek geeft, hoe meer jij kan ontspannen. Anderzijds werkt de duwende en trekkende kracht als een uitdaging die iedere yogahouding in een ander perspectief zet, je inzichten geeft, ruimte en kracht.

Startdatum

Aerial yoga Fundamentals Relax & Recharge start 1 & 2 juni 2024

Maak kennis met Aerial yoga

Elke maandag 18:15 – 19:30 Aerial yoga | Relaxing

Elke woensdag 20.30 – 21.45 Aerial yoga | Relaxing

Elke donderdag 20:00 – 21:15 Aerial yoga | Relaxing high

yoga opleidingen amsterdam
yogadreams materialen
studio yogadreams kamer

De voordelen van Aerial Yoga

  • Je bouwt aan veerkracht
  • Vergroot je flexibiliteit
  • Versterkt je mobiliteit
  • Word krachtiger
  • Relaxter
  • Verlaagt stress
  • Groeiend zelfvertrouwen
  • Detox je lichaam
  • Betere bloedcirculatie

De 50-uurs docenten opleiding is je eerste stap naar het Aerial Yoga docentschap en neemt je mee de verdieping in. In deze opleiding maak je kennis met de basisprincipes en voordelen van Aerial Yoga. Je leert te spelen met de zwaartekracht en je vertrouwen in het doek te vergroten, zodat je één met het doek wordt. Een belangrijke basis om veilig Aerial Yoga te kunnen beoefenen en te doceren.

Daarnaast is er aandacht voor asanas (houdingen), anatomie, filosofie en het opbouwen van didactische vaardigheden.

Docenten

docent janneke

Janneke van Amelsvoort (Hoofddocent)
Dat ik ondersteboven geboren ben, is niet zo bijzonder, want dat ben jij waarschijnlijk ook. Maar dat de meesten dat vervolgens niet als tweede natuur hebben, maakt een verschil.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem