Kyra Kraakman

De eerste keer dat ik op de mat lag, ging er een wereld voor mij open. Het was precies wat ik nodig had. Ik voelde dat ik thuiskwam in mijn lichaam en op de mat thuishoorde. Met tranen in mijn ogen voelde ik dat het klopte en dat was enorm fijn en bevrijdend. Vanaf dat moment is yoga niet meer uit mijn leven weg te denken en heeft yoga mijn manier van leven veranderd.

 Na een flinke burn out ging ik tien jaar geleden op zoek naar een manier om rust en stilte in mijn hoofd te vinden. Lange tijd leefde ik op de automatische piloot en negeerde ik de signalen van mijn lichaam waardoor ik eigenlijk niet meer echt kon voelen. Ik was vervreemd van mijzelf. Door yoga kwam ik weer terug bij mijzelf en kreeg ik balans en helderheid in mijn hectische leven. In 2019 zocht ik naar verdieping en heb ik de opleiding Creative Vinyasa (200hrs) afgerond. 

 Yoga is voor mij zoveel meer dan alleen maar houdingen. Het gaat om bewustwording en openstaan voor het moment. Met liefdevolle aandacht voor jezelf alles verwelkomen wat in je hoofd, hart en lijf aanwezig is. Yoga gaat niet over lenigheid of om de perfecte uitvoering maar om bewust het effect van de houding te kunnen voelen. En dat is voor iedereen anders. Het mooie van yoga vind ik dat er geen goed of fout is. Op de mat leer je goed voor jezelf te zorgen en je grenzen aan te geven. En dat neem je uiteindelijk mee in je dagelijks leven. 

 Mijn lessen zijn ontspannend en actief, met focus op liefde voor jezelf. Door een flow van dynamische en rustige bewegingen, vind je de stilte in jezelf en ontstaat er ruimte om bewust contact te maken met wat jij echt nodig hebt. Eigenlijk een meditatie in beweging.   

 Of je nu pas begint met yoga of het al een tijdje doet, iedereen is welkom in mijn lessen.

 Tot snel op de mat, namasté!

 

Kyra

”Mijn lessen zijn ontspannend en actief, met focus op liefde voor jezelf.”

Kyra Kraakman

Docent bij Yogadreams

”Of je nu pas begint met yoga of het al een tijdje doet, iedereen is welkom in mijn lessen.”