Opleidingen team

“It takes teamwork to make the dream work”

YOGADREAMS OPLEIDINGEN TEAM

Onze opleidingsdocenten geven met passie in hun expertise les. Ieder met zijn eigen persoonlijkheid, stem en energie. Zij begeleiden jou op jouw yogapad en geven je de tools om zelf ook een bekwame yogadocent te worden. Enjoy!

Maak kennis met het opleidingenteam

“Volg je hart, volg je dromen”

Ingrid Groot

Hoofddocent Yin Yoga opleiding

Ingvild Molenaar

Hoofddocent vinyasa yoga opleiding

Eva Sophie Ridderikhoff

Filosofie & anatomie

Myrna van Kemenade

Persoonlijke ontwikkeling

Bianca Coorengel

Yin yoga houdingen & yoga nidra

Lenke Waagmeester

Meridianenleer

Lies Schuring

Zwangerschapsyoga

Dewi Vrenegoor

Coördinator opleidingen

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem