“Door jezelf te ontwikkelen, laat je een ander groeien.”

Zwangerschapsyoga opleiding

Deze verdiepingstraining is speciaal voor yogadocenten die verdieping wensen in hun docentschap en zwangere vrouwen wensen te begeleiden. In deze training leer je hoe je aanstaande moeders op een juiste en vakkundige manier kunt begeleiden en je jouw zwangerschapsyogalessen vorm kunt geven.

Startdatum

Nog nader te bepalen.

Informatieavond

Nog nader te bepalen.

yoga opleidingen amsterdam
yogadreams materialen
studio yogadreams kamer

Na het afronden van de opleiding heb je een stevige basis om op jouw eigen manier zwangere dames te begeleiden en voor te bereiden op de bevalling. Hun partners kun je handvatten geven zodat ze hun vrouw kunnen ondersteunen in dit proces.

Toelatingseisen

  • Een afgeronde Yoga Docentenopleiding (minstens 200 uur)
  • Inlevingsvermogen, betrokkenheid, oprechte interesse in de doelgroep
  • Communicatieve vaardigheden en goed kunnen luisteren.

Docenten

yogadreams lies schuring

Lies Schuring (Hoofddocent)
Bewegen is een grote liefde in mijn leven; na de Dansacademie in Arnhem (1984) heb ik bij diverse moderne gezelschappen gedanst in binnen- en buitenland. In 1990 kwam ik in aanraking met Cesartherapie, Mensendieck en Feldenkrais.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem